loading
close
SON DAKİKALAR

Belediye önünde kendini ateşe verdi

Belediye önünde kendini ateşe verdi
Tarih: 08.02.2016 - 18:46
Kategori: Gündem

Antalya'da maddi zorluk yaşanan bir vatandaş son umudu da boşa çıkınca kendisini ateşe verdi.

Antalya'da maddi zorluk yaşanan bir vatandaş son umudu da boşa çıkınca kendisini ateşe verdi. Olay anında çevredeki duyarlı vatandaşlar yanan kişiye yardım etmek için büyük çaba sarf etti. Bazılarıysa, olayı bir film gibi izlemekle yetinmedi hemen cep telefonlarına sarılarak, muhtemelen sosyal medyada paylaşmak üzere acı içinde kıvranan vatandaşın videosunu çekmek için birbirleriyle yarıştı.

Antalya’da çalıştığı inşaattaki işinden çıkarılan 32 yaşındaki A.U., yardım istemek için geldiği Muratpaşa Belediyesi önünde üzerine benzin döküp yaktı. Yaralanan A.U, hastanede tedavi altına alındı.

Çalıştığı inşaattaki işinden çıkarılan evli ve 1 çocuk babası A.U, bugün saat 14.00 sıralarında Lara semtindeki Muratpaşa Belediyesi’ne gelerek, belediye başkanı CHP’li Ümit Uysal ile görüşmek istediğini söyledi.

Başkan Uysal’ın belediye meclis toplantısı için başka bir yerde olduğunu öğrenince dışarı çıkan A.U, beraberinde getirdiği bidondaki benzini üzerine dökerek çakmakla tutuşturdu. Kısa sürede alev içinde kalan A.U'nun üzerini saran alevleri söndermek isteyen çevredekiler seferber oldu.

Yanan vatandaşı cep telefonuyla çeken bir kişi objektiflere böyle yansıdı

Getirilen bir yangın söndürme tüpüyle alevler söndürülürken, vücudunun üst kısmı yanan A.U, ambulansla MedicalPark Antalya Hastanesi’ne götürüldü. Buradaki müdahalenin ardından A.U, yanık ünitesi bulunan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Olay sırasında Büyükşehir Belediye Meclisi’nde olan Başkan Ümit Uysal ise, "Şahıs bizim belediyede çalışmamaktadır. Yardım için belediyeye geldiğini öğrendik" dedi. A.U'nun ailevi nedenler ve maddi sıkıntı çektiği, bu nedenle bunalıma girmiş olabileceği belirtildi.

DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları