loading
close
SON DAKİKALAR

BELTAŞ Grevinin 20. Gününde DİSK'e bağlı NAKLİYAT- İŞ Sendikası destek ziyareti

BELTAŞ Grevinin 20. Gününde DİSK'e bağlı NAKLİYAT- İŞ Sendikası destek ziyareti
Tarih: 17.09.2014 - 18:27
Kategori: Sendika

BELTAŞ işçileri; CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat HAZİNEDAR’ın grev kırıcılığı yapmasına, polis saldırılarına direnerek işlerine, onurlarına, ekmeklerine sahip çıkarak kararlı bir şekilde grevlerine devam ediyorlar.

DİSK'e bağlı NAKLİYAT- İŞ sendikası Genel Başkanımız Ali Rıza Küçükosmanoğlu ve üyeleri BELTAŞ Grevinin 20. Gününde Bşikteş Belediyesi önünde bulunan Grev çadırına kitlesel bir dayanışma ziyaretinde bulundular...

BELTAŞ işçileri greve başladıkları günden bugüne bir çok zorluklara, engellemelere, CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat HAZİNEDAR’ın grev kırıcılığı yapmasına, polis saldırılarına direnerek işlerine, onurlarına, ekmeklerine sahip çıkarak kararlı bir şekilde grevlerine devam ediyorlar. 

Bizlerde sendika olarak işçi düşmanlığına, grev kırıcılığına karşı BELTAŞ Grevcilerinin yanında olmak ve onlara destek olmak için dayanışma ziyaretinde bulunduk. Sendika yöneticilerimiz ve Topkapı Ambarlarında ki işyeri temsilcilerimizle kitlesel bir şekilde "İşçi Düşmanlığına, Grev Kırıcılığına Son, Yaşasın BELTAŞ Grevimiz" pankartı açarak “İşçi Düşmanı, Grev Kırıcı Murat Hazinedar”, “Taşeron Cehennemine Son” “Grev Kırıcılığı İnsanlık Suçudur”, yazılı dövizlerimizle sloganlar eşliğinde grev yerine geldik.



Burada bizleri Genel-İş üyesi Beltaş Grevcileri ve Genel-İş yöneticileri sloganlarla karşıladılar. 

Grev yerinde sendikamız adına Genel Başkanımız Ali Rıza Küçükosmanoğlu bir açıklama yaptı. 

BELTAŞ Grevinin 20. Gününde DİSK'e bağlı NAKLİYAT- İŞ Sendikası destek ziyareti

Açıklamasında BELTAŞ grevinin çok önemli bir grev olduğunu çünkü buradaki grevin taşeronlaştırmaya, grev kırıcılığına, işçi sendika düşmanlığına karşı yürütülen bir direniş olduğunu belirtti. Beltaş direniş ve grevinin sadece Beltaş işçilerinin ve Genel-İş sendikasının direnişi ve grevi olarak değerlendirilemeyeceğini örgütlenme ve mücadele açısından önemli bir süreç olduğunu belirtti. CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı’nın da grev kırıcılığı yaptığını belirten Küçükosmanoğlu Beltaş işçileri ile grev kırıcılığına karşı her zaman dayanışma içerisinde olacaklarını belirterek “Bu grev başarıya ulaşana kadar her türlü mücadeleyi vermek de boynumuzun borcudur” dedi. Konuşmanın ardından atılan sloganlar,alkışlar ve halaylar eşliğinde ziyaretimizi bitirdik.


İşçiyiz Haklıyız Kazanacağız!
Direnen Direne Kazanacağız.
Sözleşme Hakkımız Engellenemez!
Yaşasın işçilerin birliği!
Yaşasın Beltaş Grevimiz
Beltaş İşçisi Yalnız Değildir.

DİSK NAKLİYAT-İŞ Sendikası

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları