loading
close
SON DAKİKALAR

Beşiktaş 1 - 1 Asteras

Beşiktaş 1 - 1 Asteras
Tarih: 19.09.2014 - 00:40
Kategori: Spor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki ilk maçında Yunanistan temsilcisi Asteras ile 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki ilk maçında Yunanistan temsilcisi Asteras ile 1-1 berabere kaldı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maçın 32. dakikasında Gökhan Töre'nin golüyle öne geçen siyah beyazlılar, 88. dakikada Parra'nın golüne engel olamayınca uzun süre önde götürdüğü ve çok sayıda pozisyon yakaladığı karşılaşmadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun zemini ise yağan yağmurla beraber balçık tarlasına dönerken bu durum maçın temposunu ve kalitesini de etkiledi...

YİNE 8 BİNİ GÖREMEDİ!

BEŞİKTAŞ'ın UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki ilk maçı olma özelliği taşıyan Asteras karşılaşmasını toplam 7 bin 800 taraftar izledi. Siyah beyazlıların geçen hafta Olimpiyat'ta ÇAYKUR Rizespor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmayı da 7 bin 700 taraftar izlemişti.

SOSA OYUNDA
Karşılaşmanın 69. dakikasında Oğuzhan oyundan çıkarken yeni transfer Sosa oyuna girdi. Arjantinli oyuncu böylece siyah beyazlı formayla ilk resmi maçına çıkmış oldu.

SİFTAHI TÖRE YAPTI
Karşılaşmanın 32. dakikasında Oğuzhan'ın pasıyla hareketlenen Gökhan Töre, ceza sahasına girmeden yay üzerinde şık bir vuruşla Asteras filelerini havalandırdı.

Taraftarı Kapalı Doğu'ya aldılar!
ETKİSİNİ gösteren sağanak yağmur sonrası Beşiktaş yönetimi, kale arkası tribününde bulunan taraftarların ıslanmaması için harekete geçti... Beşiktaş’ın Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Berkan Gocay, “UEFA delegelerinden gerekli izni aldık, üstü açık olan Kuzey ve Güney tribünündeki taraftarlarımız kapalı olan Doğu Tribünü’ne alınacak" dedi. Gocay başlayan yağmurun seyirci sayısına etki edeceğini belirterek bu konuda üzgün olduğunu da sözlerine ekledi.

Bilet sayısı 3 bin 600
Bu arada Asteras maçının başlamasına bir saat kala siyah beyazlı kulüp 3 bin 600 bilet sattığını açıkladı. Beşiktaşlı taraftarların aldığı kombine sayısınin ise 11 bin 500 olduğu biliniyor. Asteras maçını yaklaşı yaklaşık 15 bin kişi takip ediyor.

Maç öncesi Bilic zemin kontrolü yaparak, kaleci Tolga Zengin'e dikkat etmesi yönünde uyarılarda bulundu

İnanımaz fark

Geçen sezon Beşiktaş-Tromso maçı Olimpiyat Stadı'nda 60 bin 747 kişi. 383 gün sonra bugün Tripolis maçında 10 bin kişi izledi

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları