loading
close
SON DAKİKALAR

Beşiktaş, deplasmanda Sarpsborg’u 3-2 yendi

Beşiktaş, deplasmanda Sarpsborg’u 3-2 yendi
Tarih: 30.11.2018 - 09:01
Kategori: Spor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu beşinci maçında deplasmanda Sarpsborg’u 3-2 mağlup etti.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu beşinci maçında deplasmanda Norveç temsilcisi Sarpsborg ile karşılaştı.

Sarpsborg Stadı’nda oynanan mücadele siyah-beyazlıların 3-2'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren goller 62. ve 90. dakikalarda Jeremain Lens ve 66. dakikada Vagner Love'dan geldi. Rakip takımın gollerini ise 1. dakikada Muhammed, 6. dakikada Heintz kaydetti.

Şenol Güneş: Kazandık, mutluyuz

Maçın ardından konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Kazanma ihtiyacımız olan bir maçtı. Rakip, hızlı oynayan bir takım. Tempolu ve agresifler. Zemini de iyi kullanarak bizim de hatalarımızdan faydalanarak çok erken 2 gol buldular. Daha sonra oyuna ortak olduk ve pozisyonlar da bulduk. İzleyenler için heyecanlı, keyifli bir maç oldu. Attığımız goller ile 3-2 kazandık, mutluyuz. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Ellerinden gelen gayreti gösterdiler” dedi.

BEŞİKTAŞ NASIL TUR ATLAR?

Bu skorla Beşiktaş 7 puanla 2. sıraya yerleşti. Grupta; Genk 8 puanla lider, Malmö 6 puanla üçüncü, Sarpsborg ise 5 puanla sonuncu sırada bulunuyor. Son maçını evinde Malmö ile oynayacak olan Beşiktaş'ın tur şansını sürdürmesi için bu maçta en az beraberlik yetiyor. Sarpsborg Genk'e karşı kazansa bile Beşiktaş, averaj üstünlüğüyle gruptan çıkacak. Genk puan kaybederse, Beşiktaş gruptan lider çıkabilir.

Stat: Sarpsborg

Hakemler: Harald Lechner, Andreas Heidenreich, Maximilian Kolbitsch (Avusturya)

Sarpsborg: Vasyutin, Tveita, Horn, Tamm (Dk. 50 Jorgensen), Thomassen, Halvorsen, Nielsen, Zachariassen, Heintz (Dk. 68 Askar), Muhammed (Dk. 85 Larsen), Mortensen

Beşiktaş: Karius, Dorukhan Toköz, Necip Uysal, Vida, Caner Erkin, Adriano (Dk. 78 Fatih Aksoy), Oğuzhan Özyakup, Ljajic, Lens (Dk. 90 2 Erdem Seçgin), Mustafa Pektemek, Larin (Dk. 59 Vagner Love)

Goller: Dk. 1 Muhammed, Dk. 6 Heintz (Sarpsborg), Dk. 62 ve 90 Lens, Dk. 66 Vagner Love (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 55 Ljajic, Dk. 79 Fatih Aksoy, Dk. 80 Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş)

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları