loading
close
SON DAKİKALAR

Beşiktaş, Genk’e 4-2 mağlup oldu

Beşiktaş, Genk’e 4-2 mağlup oldu
Tarih: 26.10.2018 - 09:12
Kategori: Spor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu üçüncü maçında Genk’e 4-2 mağlup oldu.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu üçüncü maçında Belçika ekibi Genk ile karşılaştı.

Maça kötü başlayan siyah-beyazlı takım, 23. dakikada Mbwana Samatta'nın golüne engel olamadı ve 1-0 geriye düştü. İlk yarıda pozisyon dahi bulamayan Beşiktaş, ikinci yarıda rakibine baskı kurmaya çalıştı. Birinci devreye oranla topa daha çok sahip olan siyah-beyazlı ekip, kontrollü oynayan Genk'in 69. dakikada Samatta ile bir gol daha bulmasına engel olamadı. Sonradan oyuna giren Vagner Love'ın golleriyle umutlanan Beşiktaş, rakibinin hücumdaki etkili oyununa engel olamadı ve sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.

Bu sonuçla gruptaki üçüncü maçında ikinci yenilgisini yaşayan Beşiktaş, 3 puanda kaldı.

Taraftarlardan tepki

Beşiktaşlı taraftarlar, ilk yarının son bölümünde takımlarına tepki gösterdi. Siyah-beyazlılar, "Yönetim bu takım senin eserin" şeklinde tezahüratta bulundu.

Şenol Güneş: Kazanarak avantaj yakalamak istiyorduk

Maç sonu açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Şenol Güneş, “Rakip hızlı bir ekip. Oyuna iyi başlayamadık. İkinci yarı daha istekli ataklar yaptık. Goller bulduk. Daha çok gol bulabilirdik ancak her hızlı çıkışımızda pozisyon verdik. Bizim için bugün kötü bir oyun, kötü bir sonuç oldu, üzgünüm. Sahamızda kazanarak avantaj yakalamak istiyorduk. Hem rakibin gücü hem oyun anlayışı bize karşı daha üstündü” dedi.

Quaresma'dan ayrılık açıklaması

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Portekizli oyuncu Ricardo Quaresma, "Taraftarlarımız bana da tepki gösterdiler. Fazlalık bensem, sorun bensem, Beşiktaş'tan daha önce de olduğu gibi ayrılabilirim ama lütfen genç oyuncularımıza tepki göstermesinler, birine tepki göstereceklerse bana göstersinler. Ben bu kulüpten bir kere ayrıldım ve geri döndüm. Eğer fazlalık bensem ocak ayında yine ayrılabilirim" diye konuştu.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları