loading
close
SON DAKİKALAR

Beşiktaş'tan Emre uyarısı: Samimi olmayın

Beşiktaş'tan Emre uyarısı: Samimi olmayın
Tarih: 26.03.2015 - 12:42
Kategori: Spor

A Milli Takım'a giden 3 oyuncusuna Emre Belözoğlu uyarısı yaptı: 'Samimi olmayın mümkün olduğunca konuşmayın' dedi.

F.Bahçe-Beşiktaş derbisinde yaşananlar Milli Takım kampına da taşınıyor. Beşiktaş Yönetimi, A Milli Takım'a giden 3 oyuncusuna Emre Belözoğlu uyarısı yaptı: "Samimi olmayın mümkün olduğunca konuşmayın" dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın önceki gün yaptığı sert açıklamada en çok dikkat çeken bölümlerin , „ — fri birisi de A Milli Takım konusuydu. Orman, Emre Belözoğlu'nun teknik direktör Slaven Bilic'e yönelik sözlerinin ardından yönetim kurulunda konunun masaya yatırıldığım söylemiş, "Böyle bir oyuncunun kaptanlığını yaptığı Milli Takım'a oyuncu göndermemeyi düşündük. Ancak konu milli bir mesele olduğu için vazgeçtik" ifadelerini kullanmıştı.

'Milli vetoyu gündemden çıkaran Orman'ın, Ay-Yıldızlı kadroya davet edilen oyuncularına ise Emre Belözoğlu uyarısı yaptığı ortaya çıktı.

'HER MAÇTA KÜFÜR'

Hollanda maçı için Almanya'da düzenlenen A Milli Takım kampına giden Gökhan Töre, Olcay Şahan ve Ersan Gülüm'e yöneticiler kanalıyla haber yollayan Orman'ın, "Hocamıza her maç küfür eden bir oyuncu ile aynı ortamda bulunmak zorundasınız. Emre ile samimi olmayın mümkün olduğunca da konuşmayın" dediği öğrenildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları