loading
close
SON DAKİKALAR

Beylikdüzü' nde okullar A 'dan Z 'ye bakımda...

Beylikdüzü' nde okullar A 'dan Z 'ye bakımda...
Tarih: 28.07.2015 - 16:15
Kategori: Yerel

Beylikdüzü Belediyesi, okulları yeni eğitim-öğretim yılını karşılamaya hazırlıyor. Engelli asansörlerinin konulması, merdiven yapımı, duvar boyaması gibi daha birçok işlemin yapıldığı ilçedeki onlarca okul, A’dan Z’ye bakıma alındı.

Çocukların yıl içerisinde günlerinin çoğunu geçirdikleri, ikinci evleri olan okullar Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce bakıma alındı. Belediye Meclis üyeleri ve teknik ekiplerce sık sık ziyaret edilerek tespitler yapılan okullarda eksikler, onarıma girmesi gereken noktalar belirlendi, çalışmalar hızla başlatıldı. Tespitlerin sonunda ivme kazanan yenileme işlemlerinin sonuna gelinmiş durumda. 2015-2016 eğitim-öğretim yılına adım atılacak Eylül ayında okullar, misafirlerini yeniliklerle karşılamaya hazır bekleyecek.

Tüm Bakımlar Yapıldı

Sene içinde sık sık devam eden ilaçlamalarla da sürekli hijyeni kontrol altında tutulan okulların birçok bakımı müdürlük ekiplerince gerçekleştirildi. Bahçe demirlerinin montajı, kopan kabloların bakımları, okul girişlerindeki asfaltların yenilenmesi, engelli asansörleri, rampaları ve korkulukların yapımı, tuvalet, çatı ve kapıların onarımları, bahçe ve dış cephe duvarların boyanması gibi fiziki iyileştirme işlemleri öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim görmesi için yapıldı. 



“Kaliteli Ortamlar Oluşturmak Görevimiz”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da çalışmalarla ilgili, “Ufkumuzu daha da genişletecek fikirlerin ortaya çıktığı, ziyaretlerimiz sırasında güzel projelerle karşılaştığımız okullarımızda eğitim gören öğrencilerimize en büyük görevimiz kaliteli ortam ve eğitim olanaklarını sağlamak. Bu yıl da hızlıca yapılan tespitler sonunda, yoğun çalışarak kısa sürede bakımlarımızı gerçekleştirdik. Yenilenmiş okullarında eğitimlerine devam edecek öğrencilere yeni eğitim yılında başarılar diliyorum” diye konuştu. 

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları