loading
close
SON DAKİKALAR

Bir işadamı Graham Fuller ve Michael Rubin'i ihbar edene 3 milyon lira ödül verecek

Bir işadamı Graham Fuller ve Michael Rubin'i ihbar edene 3 milyon lira ödül verecek
Tarih: 07.12.2017 - 13:40
Kategori: Gündem

Bir işadamı hakkında yakalama kararı çıkarılan CIA'nin eski görevlisi Graham Fuller ve Michael Rubin’in yakalanmasını sağlayacak kişiye 3 milyon ödül verecek.

Bir işadamı FETÖ soruşturması ve 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, hakkında yakalama kararı çıkarılan CIA'nin eski görevlisi Graham Fuller ve Michael Rubin’in yakalanmasını sağlayacak kişiye 3 milyon ödül verecek. İsmi açıklanmayan işadamının vaadine ilişkin açıklamayı avukatı Özgür Çelebi yaptı. Avukat Çelebi “E.E isimli mükellefimiz bana senet ve taahhütnameyi teslim etti. Ülkesine, bayrağına ve milletine aşık bu insanın isteğini biz de kamuoyu ile paylaşıyoruz” dedi.

Taahhütnamede; FETÖ başta olmak üzere ihanet çetelerinin Cumhurbaşkanı olmak üzere onun nezdinde Türkiye Cumhuriyeti'ne alçakça saldıran iki ABD vatandaşını Türk Makamlarına teslim eden,yakalanması için önemli bilgi veren kişiye yardım karşılığı 3 milyon teslim edilecek” ifadeleri yer aldı. Avukat Özgür Çelebi, ödülü bizzat kendilerinin teslim edeceğini söyledi.

"Bursalı bir eğitimci"

Avukat Özgür Çelebi “Aslen Yozgat Yerköylü,varlıklı bir aileden gelen ve Bursa’da eğitim işleriyle uğraşan E.E isimli mükellefimiz, ülkeyi karıştırmak isteyen bu hainlerin yakalanması için 3 milyon ödül vereceğini söyledi. Sonra imzaladığı senet ve taahhütnameyi teslim etti. Ülkesine, bayrağına ve milletine aşık bu insanın isteğini kamuoyu ile paylaşıyoruz” dedi.

İHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları