loading
close
SON DAKİKALAR

Birleşik Kamu İş: Cumhuriyetimize her zamankinden daha fazla sahip çıkmamız gerekiyor

Birleşik Kamu İş: Cumhuriyetimize her zamankinden daha fazla sahip çıkmamız gerekiyor
Tarih: 28.10.2018 - 13:36
Kategori: Sendika

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık Cumhuriyetin 95. yıl dönümü dolayısyla açıklamada bulundu. Cukmhuriyetin temellerine sistemli saldırı olduğunu belirten Mehmet Balık "Cumhuriyetimizin aydınlanmacı ve ilerici değerlerine yönelik kuşatmalar tüm hızı ile sürmektedir" dedi. ...

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık, Cumhuriyet'in 95.  kuruluş yıl dönümü dolayısyla açıklamada bulunan Birleşik Kamu Genel Başkanı Mehmet Balık "95. yılını kutladığımız kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyetimize, her zamankinden daha fazla sahip çıkmamız ve onu korumamız gerekmektedir" ifadelerini kullandı. 

"Memleketimizin aydınlık geleceği için 29 Ekim Cumhuriyet bayramımızı tüm coşkumuz ve inancımızla kutluyor, yurttaşlarımızı Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkmaya ve korumaya davet ediyorum" diyen Mehmet Balık'ın Cumhuriyetin kuruluş yıl dönümüne ilişkin açıklaması şöyle:

"Cumhuriyetimizin temel değerlerine  kapsamlı ve sistemli bir saldırının sürdüğü bir dönemden geçmekteyiz.

Cumhuriyetimizin aydınlanmacı ve ilerici değerlerine yönelik kuşatmalar tüm hızı ile sürmektedir. Tüm kamusal alanlar baştan aşağı tahrip edilirken, milletimize adeta bir kölelik düzeni reva görülmektedir. Toplumsal hayatımız gerici ve bölücü referansların etkisi altında günden güne erirken, çağdaş ve demokratik hukuk devleti ilkesi yerini tek bir kişinin yönetimine bırakmıştır.
Kurtuluş savaşı ile emperyalizmin bölücü ve gerici politikalarına karşı mücadele bayrağını yükseltmiş ve bizlere medeni ve özgür bir toplum armağan etmiş Mustafa Kemal Atatürk’ e ve silah arkadaşlarına çok şey borçluyuz. 
95. yılını kutladığımız kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyetimize, her zamankinden daha fazla sahip çıkmamız ve onu korumamız gerekmektedir. Memleketimizin aydınlık geleceği için 29 Ekim Cumhuriyet bayramımızı tüm coşkumuz ve inancımızla kutluyor, yurttaşlarımızı Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkmaya ve korumaya davet ediyorum"  
Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları