loading
close
SON DAKİKALAR

Birleşik Kamu İş'ten 19 Mayıs çağrısı

Birleşik Kamu İş'ten 19 Mayıs çağrısı
Tarih: 17.05.2018 - 13:58
Kategori: Sendika

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nın yıl dönümü dolayısıyla 19 Mayıs'ı Samsun'da kutlama çağrısında bulundu.

Birleşik Kamu İş'in yaptığı çağrıda "19.05.2018 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşını başlattığı ve bağımsızlık ve özgürlük meşalesini yaktığı Samsun’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 99.yıldönümünü kutlayacak." ifadeleri yer aldı. 

19 Mayıs'a ilişkin Birleşik Kamu İş'in yaptığı açıklama şöyle:

"Konfederasyonumuz Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı Mehmet Balık ve bağlı sendikalar ile birlikte 19.05.2018 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşını başlattığı ve bağımsızlık ve özgürlük meşalesini yaktığı Samsun’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 99.yıldönümünü kutlayacak.

AKP iktidarı, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın kutlanmasına sınırlama getirmesi ve giderek unutturmak, önemsizleştirmek ve değersizleştirmek istemesine karşı tüm yurtta alanlarda olacağız, demokratik kitle örgütlerini de Atatürk’e, devrim ve ilkelerine, cumhuriyete, demokrasiye, Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ne, onun değerlerine ve kazanımlarına sahip çıkmaya çağırıyoruz."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları