loading
close
SON DAKİKALAR

Bornova Belediye Başkan aday adayı İnal: Sporda fırsat eşitliği yaratacağız

Bornova Belediye Başkan aday adayı İnal: Sporda fırsat eşitliği yaratacağız
Tarih: 21.12.2018 - 16:55
Kategori: Yerel

CHP'den Bornova Belediye Başkan aday adayı olan Ethem İnal, seçim çalışmalarına İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu ziyaret ederek devam etti, birçok Amatör Spor Kulübü yöneticileri ve sporcularıyla bir araya geldi.

Spora verdikleri önemin altını çizen ve aynı zamanda Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yönetimi bölümünden mezun olan İnal, “Spor geçmişine ve genç nüfusuyla spor potansiyeline sahip Bornovamızda spor sahalarının sayısını arttıracak ve sahalarımızı modern hale getireceğiz. Ahlaklı, erdemli, spor kültürünün önemine varmış ve toplumun tamamına karşı duyarlı yurttaşlar yetiştirmeye dönük çalışmalarımızdan bir adım bile ödün vermeyeceğiz” dedi.

“ÖZENDİRMEK ÖNCELİĞİMİZ OLACAK”

Sporun ve sporcunun sesine kulak vereceklerinin altını çizen İnal, “Göreve geldiğimizde atacağımız en önemli adımların başında fırsat eşitliği geliyor. Bunu sporda da zaman kaybetmeden hayata geçirecek fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla gerekli düzenlemeleri ve çalışmaları yapacağız. Gençlerimizin eğitim hayatları ile spor kariyerlerini birlikte sürdürebilmeleri için belediye olarak sorumluluk alacak, bünyemizde düzenlediğimiz kurslarla bu ihtiyaca cevap vereceğiz. Kentimizdeki öğrencilerin amatör spor dallarına katılımını kolaylaştırmak ve özendirmek önceliğimiz olacak” dedi.

“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ”

Bornova’nın spor alanında köklü bir geçmişe sahip olduğunu söyleyerek sözlerine devam eden İnal, “Türkiye’nin ilk futbol, atletizm ve bisiklet müsabakaları Bornova’da gerçekleştirildi. Golf ve teniste de ilkler Bornova’da yaşandı. Kentimizin ne kadar köklü bir spor geçmişine sahip olduğunu biliyoruz. Ve bu bilinçle hareket edecek yatırımlarımızı bu çerçevede gerçekleştireceğiz. Ahlaklı, erdemli, spor kültürünün önemine varmış ve toplumun tamamına karşı duyarlı yurttaşlar yetiştirmeye dönük çalışmalarımızdan bir adım bile ödün vermeyeceğiz. Spor geçmişine ve genç nüfusuyla spor potansiyeline sahip Bornova’mızda spor sahalarının sayısını arttıracak ve alanlarımızı modern hale getireceğiz. Yatırımlarımızı yatay ve dikey yapılaşma fark etmeksizin tüm mahallelerimize yayacak, bugünün filizleri olan çocuklarımız için elimizi taşın altına koyacağız. Biz tüm amatör spor kulüplerimizin yanında olacağız” dedi.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları