loading
close
SON DAKİKALAR

BTP'nin İstanbul adayı Selim Kotil: 1 milyar TL’yi yandaş üç beş vakfa veremezsin

BTP'nin İstanbul adayı Selim Kotil: 1 milyar TL’yi yandaş üç beş vakfa veremezsin
Tarih: 04.02.2019 - 10:15
Kategori: Siyaset

BTP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selim Kotil, iktidarın yandaş vakıflara para aktarmasına tepki göstererek, "1 milyar TL’yi yandaş üç beş vakfa veremezsin. Bu milletin hakkıdır, çocuklara vereceksin onu" dedi.

Meltem TV'de Erol Mütercimler'in programına konuk olan Bağımsız Türkiye Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı Selim Kotil, "Allahın boş alanları İSPARK’a ait. Bunlar kiralanıyor. İSPARK'ın maliyet sıfır ve zarar ediyor. Bir uzmana sordum, nasıl beceriyorsunuz dedim. İSPARK fiyatlarını 3’te 1 oranında düşürüp cirosunu 4 kat artırabilir. Bu milleitn alınterini bu millete vermek zorundayız" dedi.

Selim Kotil'in açıklaması şöyle:

"Biz iktidar partisinin yanlışlarını, şahıslarla işimiz olamaz ama fiillerini sorgulayacağız. 1 milyar TL’yi yandaş üç beş vakfa veremezsin. Bu milletin hakkıdır, çocuklara vereceksin onu. İçimizde nice zehir gibi çocuklar var. Türkiye'nin niye savunma sistemi yok, niye S-400'ü yok. Sen çocuklara yapay zeka değil iple ok atmayı oğretiyorsun. Beyinlerimiz yurt dışına gidiyor. Niye çocukların her birine Nutuk hediye etmiyorsun, Gazi Mustafa Kemal'i öğretmiyorsun, paran mı yok? Oluk gibi paran var.

Allah'ın boş alanları İSPARK’a ait. Bunlar kiralanıyor. İSPARK'ın maliyet sıfır ve zarar ediyor. Bir uzmana sordum, nasıl beceriyorsunuz dedim. İSPARK fiyatlarını 3’te 1 oranında düşürüp cirosunu 4 kat artırabilir. Bu milleitn alınterini bu millete vermek zorundayız."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları