loading
close
SON DAKİKALAR

Bu hafta 10 film vizyona girecek

Bu hafta 10 film vizyona girecek
Tarih: 05.05.2016 - 12:32
Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 6'sı yerli 10 film vizyona girecek.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 6'sı yerli 10 film vizyona girecek.










"Ankara Yazı: Veda Mektubu"

Kemal Uzun'un yönettiği ve Gürkan Uygun, İpek Tuzcuoğlu, Münir Can Cindoruk ile Burçin Abdullah'ın oynadığı "Ankara Yazı: Veda Mektubu" izleyiciyle buluşacak. Film, 1978 Balgat Katliamı ve sonrasında meydana gelen olayları anlatıyor.
"Adım Adım"

Başrollerinde Haldun Dormen, Asuman Dabak ve Yüksel İnan'ın rol aldığı, yönetmenliğini Sinan Uzun yaptığı "Adım Adım", engelli bireylerin dans ve müzik sayesinde hayata tutunuşlarını konu alıyor.
"Yarım"

Çağıl Nurhak Aydoğdu'nun yönettiği "Yarım" adlı filmde Eca Tatay, Serhat Yiğit, Recep Yener ile Hülya Böceklioğlu gibi isimler rol aldı.

Film, Doğu illerinden Batı'ya gelin olarak gelen bir kızın öyküsünü anlatıyor.
"İfrit'in Diyeti: Cinnia"

Özgür Özberk ile Şahin Yiğit'in yönettiği "İfrit'in Diyeti: Cinnia" filmde Özgür Özberk, Gülşah Çomoğlu, Fahri Öztezcan ile Kirkor Dinçkayıkçı oynuyor.

İnsanların bedel ödemelerinin korkutucu halini gözler önüne sermeyi amaçlayan film, üç genç arkadaşın cin temalı bir korku filmi yapmaya karar vermelerinin ardından yaşadıkları korku dolu anları konu alıyor.
"Başgan"

Orhan Eskiköy'ün yazıp yönettiği ve Arif Salih Kırdağ ile Hülya Kırdağ'ın oyuncu olarak kamera karşısına geçtiği belgesel film "Başgan", Kıbrıs sorununa çözüm arayan bir adamın öyküsünü konu ediniyor.
"5 Dakkada Değişir Bütün İşler"

Başrollerinde Bülent Şakrak, Haki Biçici, Kaan Turgut, Emre Altuğ ve Ecem Özkaya Üstündağ'ın paylaştığı komedi filmi "5 Dakkada Değişir Bütün İşler"in yönetmenliğini senaryoya da katkıda bulunan Orçun Benli yaptı.

Film, mahalleden arkadaş olan üç gencin bahisten para kazanınca bu durumu kutlamak için içkili bir ortama gitmeleri sonrasında başlarına gelen trajikomik olaylar etrafında dönüyor.
"Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı"

Anthony Russo ile Joe Russo'nun yönettiği "Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı" adlı filmde Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Martin Freeman ve Daniel Brühl gibi isimler oynuyor.

Marvel alemi için sivil savaş alarmı anlamına gelen "Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı", süper kahramanları öykü evreninin en önemli konusunda karşı karşıya getiriyor.
"Çöl Kraliçesi"

Werner Herzog'un yönettiği "Çöl Kraliçesi" filminin başrollerinde Nicole Kidman, Robert Pattinson, James Franco, Damian Lewis ve Mark Lewis Jones oynuyor.

Filmde, gezgin, yazar, arkeolog ve yirminci yüzyılın başlarında İngiliz İmparatorluğu adına siyasi ataşe olarak görev alan Gertrude Bell'in hikayesi anlatılıyor.
"İşkence Odası"

Troian Bellisario, Bailey Noble, Kate Burton ve Caitlin Carmichael'in oynadığı "İşkence Odası" filminin yönetmenliğini Kevin Goetz ile Michael Goetz yaptı.

2009 yılında aynı adla Fransa ve Kanada ortak yapımı çekilen korku ve gerilim türündeki film, bu kez Amerikan versiyonuyla izleyicinin karşısına çıkacak.
"Sonsuzluk Teorisi"

Matt Brown'un yönettiği ve oyuncu kadrosunda Dev Patel, Jeremy Irons, Toby Jones gibi isimlerin yer aldığı biyografi türündeki film, gerçekte yaşamış olan matematikçi Srinivasa Ramanujan Iyengar'ın hikayesini anlatıyor.

AA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları