loading
close
SON DAKİKALAR

Bu hafta burçları neler bekliyor?

Bu hafta burçları neler bekliyor?
Tarih: 27.03.2017 - 14:33
Kategori: Astroloji

Burcunuz bu hafta ne söylüyor? 27 Mart - 2 Nisan haftalık burç yorumlarınızı astrolog Hande Kazanova yorumuyla sizler için paylaşıyoruz.

İşte 27 Mart - 2 Nisan haftası burç yorumlarınız:

Koç Burcu:

Bu ay geri planda durduğunuz ve bolca plan yaptığınız konuları başlatmak için Salı günü sizin burcunuzda gerçekleşecek olan yeniay kullanmalısınız. Bu yeniay atılımlarınız ve girişimleriniz konusunda sizi tam gaz destekliyor sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Bir tek parasal konularda ve özel ilişkilerinize, ortaklaşa işlerinize dair planlarınızda önemli kararlardan kaçının.
Çarşamba günü seyahat, eğitim ve geleceğinizi ilgilendirecek işlerinizde önemli adımlar atılabilir. Destekleneceksiniz.
Perşembe günü güçlü ilişkiler iş hayatınızda sizi olumlu etkileyebilir. Özel hayatınızdaysa, göz önünde olacağınız yerlerde sevdiğiniz insanın tutkuyla, biraz kıskançlıkla ve yönlendirmeyle ilişkinizi ve sizi manipüle etmeye çalıştığını görebilirsiniz. Ya da aynı şekilde siz ona böyle davranabilirsiniz. Aile hayatınızdaki ilişkilerde de bu etki devrede olacak.
Cuma günü itibarıyla, maddi konularda kafanız çözüme yönelik çalışabilir. Parasal konuları pratik bir şekilde ele alabilir, önemli görüşmeler içine girebilirsiniz. Attığınız adımların karşılığını alacağınız ve kafanızın bu konulara çalışacağı bir döneme giriyorsunuz.
Nisan ayını karşılarken, kişisel adımlarınız ve hayatınızla ilgili kararlar öne çıkabilir. Daha fazla kendinizden bahsedecek, ön planda olacak, görüntünüze yatırım yapacak ve geri planda durduğunuz günlerin acısını çıkarmak isteyeceksiniz ama Venüs’ün gerilediğini unutmadan yolunuzda ilerlemelisiniz sevgili koçlar.

Boğa Burcu:

Hayatınız için gereken manevraları yapmakta zorlanacağınız bir haftaya giriyorsunuz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Salı günü oluşan Yeniay’ı kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak veya bilinçaltı çalışmaları yapmak için kullanabilirsiniz. Onun dışında harekete geçmek için uygun olmayacak. Planlarınızı oluşturun, hayatınızı gözden geçirin, kendinizi yalnız hissederseniz, bu sürecin geçici olduğunu bilin. Geri plandan hareket edeceğiniz işlerde yalnız çalışmalarla yolunuzda daha rahat ilerleyebilirsiniz.
Çarşamba günü, geri plandan yürütttüğünüz görüşmelerinizde parasal işlerinizde kalıcı sonuçlar ve görüşmeler içine girebilirsiniz.
Perşembe günü tutkularınız devrede olacak. Özellikle yurtdışında, seyahat halindeyken tanıdığınız insanların üzerinizde çok büyük değiştirici ve dönüştürücü özellikleri olduğunu görebilirsiniz. Yine böyle tutkulu bir ilişki devreye girebilir. İşinizdeki değişim ve dönüşümler ya da fırsatlarda fazla abartmadan, kendi haklılığınızı karşı tarafa diretmeden ilerlemeye çalışmalısınız.
Cuma günü itibarıyla düşünce ve fikirlerinizi insanlara aktarabilir, bu içe dönüş döneminde elde ettiğiniz deneyimleri etrafınızdaki insanlarla paylaşabilirsiniz. Kendinizi, yapacaklarınızı konuşmak, dillendirmek önemli olacak. Artık rahatlıkla kendinizi ifade edebilirsiniz.
Nisan başında diğer burçların aksine herhangi bir konuda harekete geçmemek çok önemli olmalı sevgili Boğalar. Planlar yapmalı, hayatınızı daha da güzelleştirecek etkili projeleri kafanızda kurmalı ve olayları biraz daha kadersel temalarla yaşayacağınızı bilmelisiniz. Kendinizle ilgili konuşmalarınızı ve görüşmelerinizi arttırabilirsiniz.

İkizler Burcu:

Bu hafta iş hayatınız ve sosyal çevrenizin konularına odaklanıyorsunuz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Çevresel hareketler, organizasyonlar, etkinlikler, takıma dayalı çalışmalar Salı günü gerçekleşen Yeniay’la hareketlenmeye başlıyor. Bu dönemde gruplarla ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz ve önemli kararlar alabilirsiniz. Ama Venüs’ün de bu alanlarınızda gerilediğini göz önüne alırsak, yeni deneyimlerdense, daha önceden iş yaptığınız veya iş ilişkisi içinde olduğunuz insanlarla çalışmanız bu dönem sizi daha fazla destekleyecek.
Çarşamba günü, sosyal çevreniz size yeni iletişim kapıları açabilir.Hem özel hayatınızda, hem de ortaklaşa yapılacak işlerinizde görüşmelerinizin ve fikirlerinizin karşılığını alabilirsiniz.
Perşembe günü, özel hayatınız ve özellikle tutkularınızla ilgili konulara biraz dikkat etmeniz gerekecek. Sevdiğiniz insanı sahiplenici özellikleriniz ön planda olabilir, bu sahiplenmekten kaynaklı olarak onu, istediğiniz konularda manipüle etmek isteyebilirsiniz. Bu durum, aranızdaki ilişkide birtakım güç çekişmelerine neden olabilir. Aşk, hayatınız, çocuğunuz ve eğlenceye dayalı harcamalarınıza dikkat edin.
Cuma günü itibarıyla kendinizi ifade etmek ve ortaya koymak kolay olmayabilir. Biraz geri planda olmanız ve kalmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Hem kişisel konularda, hem aile hayatınızda olayları gözlemlemeli, yanlış giden noktaların üzerinden geçmeli, planlarınızı oluşturmalısınız. Önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmayın. Bu dönemde önemli girişimlerde ve görüşmelerde bulunmayın.
Nisan ayında ilişkilerinizde denge kurmaya özen gösterin sevgili İkizler. Aşk hayatınız ve sosyal çevreniz fazlasıyla aktif. Eski arkadaşlarınızla daha fazla paylaşım elde edebilir, yine iş ilişkilerinizde bazı sıkıntılara açık olabilirsiniz.

Yengeç Burcu:

Fırsatlar bu hafta sizi cezbedebilir sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Değişik işler, fırsatlar, sizi sağlama alacak adımlar atılabilir. Her tür iş başlangıcınız için Salı günü gerçekleşen yeniayı kullanabilirsiniz. İş ve kariyer hayatınızdaki değişimler, adımlar için harekete geçme isteğiniz yoğun olabilir. Venüs’ün bu alanlarınızda gerilediğini düşünürseniz henüz karar vermek için uygun olmayabilir, daha önceden ilişki içinde olduğunuz insanlarla kariyer planlarınızın üzerine yoğunlaşın.
Çarşamba günü, bazı işlerinizde parasal konularda, önemli işlerinizde kalıcı sonuçlar almaya yatkınsınız. Yapacağınız bir iş seyahati işlerinizi hızlandırabilir.
Perşembe günü özel hayatınızda tutkularınız yüksek çalışacak. Sevdiğiniz insanı sahiplenmek, kıskançlık yapmak, belki manipüle etmek, o güçlü duygularla ona sevginizi göstermek zaman zaman sizi zorlayabilir. Bu konulara dikkat etmekte fayda var çünkü gücünüzü ve etkinizi onun üzerinde göstermek isteyebilirsiniz. Hatta bu etkiler iyimserlikle başlayabilir ama çekişmeler sizi ve karşı tarafı yorabilir sevgili Yengeçler.
Cuma günü itibarıyla sosyal çevrenizle olan konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir. Organizasyon, davet veya etkinliklerde fikirlerinizi gösterebilirsiniz veya bu alanlarda önemli iş konuşmaları altına girebilirsiniz. Arkadaşlarınız veya dahil olduğunuz gruplarla işbirliği içinde olmaya çalışacaksınız.
Nisan ayına kariyeriniz ve çevrenizdeki etkili oluşumlarla merhaba diyebilirsiniz ama her halükarda göz önünde olacağınız ortamlarda insanlarla olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

Aslan Burcu:

Haftanız parasal işleriniz ve dış ortamlara bağlı konularla başlıyor sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Salı günü oluşan Yeniay la birlikte eğitimsel alanda almanız gereken kararlarınızı uygulayabilirsiniz. Uzun zamandır kafanızda oturtamadığınız, yönünüzü belirleyemediğiniz konularda bir aydınlama ve rahatlama yaşayabilirsiniz. Yine hukuk, seyahat, medya planlamaları, yabancılarla yapılacak olan işler açısından da güzel bir dönem.
Çarşamba günü, uzak yerlerden, kurumlardan, yabancı ortaklı işlerden elde edeceğiniz sonuçlar hayat girişimleriniz için sizi destekliyor. Önemli bir iş konuşması sorumluluklarınızı arttıracak.
Perşembe günü yakın çevrenizle ve iletişimle yapacağınız işlerinizde gerginliklerinizi kontrol edin, Şanslısınız ama bazı inatlaşmalarınız, haklılığınız konusunda ısrarlarınız ilişkilerinizi bozabilir.
Cuma günü itibarıyla kariyeriniz ve iş hayatınız için yapacağınız konuşma ve görüşmelerinizin hızlanacağı bir döneme giriş yapacaksınız. Toplum önünde konuşmak, kendinizi ifade etmek önem kazanıyor. Bu dönemde birden fazla işle uğraşabilir, pratik yönlerinizle iş hayatınızda verimli olabilirsiniz.
Nisan ayı sizi eğiten ve kariyerinizde bir anlamda büyüyeceğiniz bir ay olacak sevgili Aslanlar. Nisan ayı girişinde sosyal çevrenizle beraber yapacağınız planlara odaklanabilirsiniz. Bu ay en çok parasal konulardaki sorunlara dikkat etmeniz gerekebilir.

Başak Burcu:

Bu hafta en çok ortak para konularına odaklanmanız gerekebilir sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Salı günü oluşan Yeniay, ortaklaşa parasal alanınızda önemli kararları karşınıza getirebilir. Her şeye yeniden başlamak, borçlarınızı düzenlemek, parasal durumunuzu ve alacak verecek dengenizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Parasal sıkıntılarınız varsa sorunun kökeninin ilişkileriniz olduğunu da görebilirsiniz.
Çarşamba günü ortaklaşa parasal işlerinizde düşündüğünüz konularda olumlu ve sizi destekleyen etkilerle karşılaşabilirsiniz. Maneviyatınız size güç katabilir. Aile hayatınızda yapılacak işleriniz için uygun şartlar oluşabilir.
Perşembe günü aşk hayatınızda, parasal konularda biraz abartacaksınız, eğlenceye daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz, sevdiğiniz insanla daha fazla bir arada olmak isteyeceksiniz. Güçlü duygularla hareket edebilirsiniz. Bu, hem çocuklarınızla olan ilişkinizde hem özel hayatınızda karşı tarafa karşı biraz baskıcı, biraz sahiplenici, biraz kıskanç tavırlarla yaklaşmanız anlamına gelebilir. Bu da ilişkinize bir çıkmaz olarak yansıyabilir sevgili Başaklar.
Cuma günü itibarıyla eğitimsel işleriniz, diğer insanlarla hayatı konuşarak paylaşma arzunuz artıyor. Kendinizi felsefe yaparken bulabilir, sizi geliştirecek konulara daha fazla ilgi duyabilirsiniz. Hukuki konular, yabancılarla yapılacak olan işler, medya, ticaret konuları aktive olmaya başlayabilir. Eğitim alıyorsanız öğrenmekten, öğrendiklerinizi sindirmekten mutluluk duyabilirsiniz. Yeni isnanlarla bağlantılar ufkunuzu geliştirebilir.
Nisan başında parasal dengenizi iyi koruyun. Bir yandan elinize para geçebilir, diğer yandan da beklenmedik harcamalarla o para elinizden gidebilir sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Fırsatlarınız yüksek, algılama kapasiteniz olayları önceden farketmenize neden olabilir.

Terazi Burcu:

Bu hafta ilişkileriniz ve özel hayatınız hayatınızın merkezinde yer alacak sevgili Terazi ve Yükselen Teraziler. Salı günü oluşan Yeniay, özel hayatınızdaki kararları karşınıza getirecek ama venüs ün gerilemesi bittikten sonra bu kararları almaya ve hayatınızda uygulamaya özen gösterin. Yine ilişkinizde sorunlarınızı çözmek için bu dönemi kullanmalısınız. Taşınma, yer değiştirme gibi konularda gündeme gelebilir.
Çarşamba günü özel hayatınızda yakın çevrenizden göreceğiniz destekler altındasınız. Yakın çevreniz sizi yeni insanlarla bir araya getirmek isteyebilir.
Perşembe günü aile hayatınız için yapacağınız harcamalar yüksek olabilir. Evinizde önemli bir değişime kalkışıyor olabilirsiniz. Bu tarihte abartı devreye girecek. Bu yüzden abartılı bir harcama yapmaktan, kaçınmalısınız. Yine aile büyüklerinizden birisi sizi hayatınızın yönü konusunda yönlendirmeye kalkışabilir.
Cuma günü itibarıyla parasal konularda durumları toparlamak, görüşmeler yapmak, kredi ayarlamaları, vergi oluşumlarını gözden geçirmek için uygun bir döneme gireceksiniz. Borçlarınızı kapatmak, ortak kazanımlarınızı arttırmak için uğraşabilirsiniz. Okült konulara, gizemli alanlara olan ilginiz bu dönemde yüksek olabilir.
Nisan ayında özel ilişkileriniz ve partnerinizin parasal konuları üzerine eğileceksiniz. Kendinizi geliştirmek istediğiniz konuların Nisan başında karşınıza geldiğini görebilirsiniz sevgili Teraziler.

Akrep Burcu:

Bu hafta iş hayatınız, günlük işleriniz önem kazanıyor sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Salı günü oluşan yeniay iş hayatınıza dokunurken, yeni kararlarınızı, konuşmalarınızı hızlandırabilir. Hayat sizi destekliyor ama yeniliklerden ziyade var olan ilişkiler ve işler üzerinden ilerlemelisiniz. Yine de, iş hayatınızda biraz olsun rahat bir nefes alabileceksiniz.
Çarşamba günü iş hayatınızda önemli adımlar atılabilir, parasal konularda önemli anlaşmalar, kalıcı adımlar atılabilir.
Perşembe günü yakın çevrenize karşı haklılığınızdan çok emin olabilirsiniz. Maddi anlamda çok para harcayacağınız ve bir yandan yakın çevreniz için yapacağınız bu harcamaların ucunu kaçıracağınız bir gün. Bir yandan da yakın çevrenizdeki insanların üzerine baskı kurma etkiniz olabilir. İletişiminizde sevdiğiniz insana karşı biraz baskıcı, kıskanç, manipüle edici durumlara karşı dikkatli olmakta fayda var.
Cuma günü itibarıyla başka insanların fikirlerine düşüncelerine önem vereceksiniz. Danışmanlık almak, fikirlerinizi onlara danışmak için de uygun bir dönem. Özel ilişkilerinizde pratik ve kararlı adımlar önem kazanıyor, anlaşmalara ve kontratlara açık bir döneme giriyorsunuz.
Nisan ayını Cumartesi günü karşılarken ortak parasal işleriniz kafanızı kurcalayabilir. Nisan ayında hem iş, hem de özel hayatınıza daha fazla önem göstereceksiniz sevgili Akrepler.

Yay Burcu:

Haftanız keyifli, eğlenceli oluşumlarla başlıyor sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Salı günü oluşan yeniay aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili alanlardaki konuları hızlandırıyor. Aşkı arıyorsanız bu tarihten sonra karşınıza gelebilir, hayatınızda biri varsa onunla bir arada olmaktan ve kararlar almaktan çekinmeyebilirsiniz. Bu dönemde karşınıza yeni birisi gelirse Venüs’ün hala bu alanlarınızda gerilediğini unutmayın. Çocuğunuzun konularında da kendinizi ortaya koyabilirsiniz.
Çarşamba günü özel ilişkilerinizle ilgili konularda hayatın sizi desteklediğini göreceksiniz. Kalıcı adımlar atılabilir. Kreatif işlerinizde güzel gelişmeler altındasınız.
Perşembe günü çevrenizle parasal konularda savaş başlatmayın, haklılığınızdan emin olabilirsiniz ama yine de olayları daha adaletli gözden geçirmek önem kazanacak. Yine sosyal çevrelerde abartılı hareket etmeye karşı dikkatli olun. Parasal konularda biraz ipin ucu kaçabilir.
Cuma günü itibarıyla iş hayatınızdaki konuşmalarınız artacak, görüşmeler, fikir alışverişleri önem kazanıyor. Yine bu dönemde sağlığınızı gözden geçirebilir, kontrollerinizi yaptırabilirsiniz.
Nisan ayında sosyal çevrenizin, aktivitelerinizin yoğunluğu maddi konularda cebinizde delik açılmasına sebep olabilir. Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda hareketlilikler devam ediyor. Sosyal çevrenizden alacağınız güzel desteklerle partilerin, eğlencelerin aranılan kişisi siz olabilirsiniz.

Oğlak Burcu:

Bu hafta ailevi olaylar daha yoğun görünüyor sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Salı günü devreye giren Yeniay’la birlikte aile hayatınızla ilgili yeni kararlar devrede olabilir ama vereceğiniz kararları uygulamak için 03 Nisan’ı beklemek faydalı olabilir. Yine de gözünüz, kulağınız onlar üzerinde olacak.
Çarşamba günü ailenizle olan konuşmalarınızı sağlam bir zemine oturtabilirsiniz. Yaşayacağınız olaylar sorumluluklarınızı kolay yerine getirmenize sebep olacak.
Perşembe günü çok güzel, farklı teklifler devreye girebilir. Güçlü ve etkili davranarak, canınızı dişinize takarak çalışmanız ve kurduğunuz bu güzel ilişkiler, iş hayatınıza da olumlu yansıyabilir ama çok çabuk da tepki vermeye ve köprüleri atmaya meyilli olabilirsiniz. Güç çekişmelerinden uzak durun.
Cuma günü itibarıyla aşk hayatınızı konuşacağınız, fikirlerinizi yaratıcılığınızı kullanarak başkalarına aktaracağınız bir döneme gireceksiniz. Aşkı konuşmak, romantizmi hayatınıza çekmek isteyeceksiniz. Sanatsal işlerinizde önemli anlaşmalar ve görüşmeler devrede olabilir.
Nisan ayını aile alanlarınız, yapılması gereken günlük işlerinizin düzeniyle karşılaşacaksınız. Bu ay aşk, flört, sportif faaliyetler hayatınızda önemli olacak. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinize ekstra özen gösterin.

Kova Burcu:

Haftanız iletişimsel konularla başlıyor. Eğitime, öğrenmeye, yazmaya, ifade etmeye açık bir dönemdesiniz sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Salı günü oluşan Yeniay, iletişime dayalı her tür başlangıcı karşınıza getirebilir ama karar vermeden önce Venüs’ün bu alanlarınızda gerilediğini unutmadan yolunuzda ilerleyin. Daha önceden iş bağlantınız varsa harekete geçebilirsiniz.
Çarşamba günü, sosyal çevreniz sizi adımlarınızda destekleyecek. İş hayatınızdaki konulara sorumlu yaklaşımınız sonucunda hayattan istediğiniz sonuçları alabileceksiniz.
Perşembe günü seyahat halindeyseniz, tatildeyseniz, farklı yerlerde bulunuyorsanız kolay para harcamaya meyilli olacaksınız. Tutkularınız devreye girecek ve özellikle de güzel gelişmeler karşısında hayatı çok fazla düşünmeden yaşama isteğiyle dolu olacaksınız.
Cuma günü itibarıyla ailenizle olan bağlantılarınız artmaya başlıyor. Evinizle ilgili önemli görüşmeler içine girebilir veya aile büyüklerinizle iletişiminizi kuvvetlendirebilirsiniz.
Nisan ayında iletişiminizi ailenize ayıracaksınız. Emlak alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa bu konularda kafanız daha etkin bir şekilde çalışabilir. Aile hayatınızda konuşulması gerekenleri konuşmak için de uygun bir dönem. Yalnız bu alanlardaki konuşmalarınızı hızlandırın toparlayın.

Balık Burcu:

Haftanız parasal işlerinizin üzerine eğilerek başlıyor sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Salı günü oluşan Yeniay, parasal adımlarınızı hızlandıracak ama çok büyük atmamanız gerektiğini bilmelisiniz zira Venüs 03 nisan a kadar bu alanlarınızda geriliyor. Önceden ilişki içinde olduğunuz insanlarla yolunuzda ilerleyebilirsiniz.
Perşembe günü sosyal çevrelerde arkadaşlarınızla bir aradayken hem harcamalarınıza dikkat etmek hem de güçlü duygularla onları yönlendirmek isteyeceksiniz. Parasal işlerinizde haklılığınızın üzerine çok gitmeyin, ilişkileriniz bozulabilir.
Cuma gününden sonra iletişiminizi arttıracak, öğrenmeye istekli olacaksınız. Pratik ve temkinle, biraz da sanatsal yönlerinizi devreye sokarak yakın çevre iletişiminizde güzel işler çıkartabilirsiniz. Bir yandan da öğrenmeye açık bir dönem içindesiniz. Akraba, kardeşlerinizle olan konuşma ve görüşmeleriniz artıyor.
Nisan ayında parasal konularda güzel fırsatlarınız olacak, hemen nisan başında aile hayatınıza önem vereceksiniz. İletişimsel işlerinizde güzel sonuçlar alınabilir ama elinizi çabuk tutmalısınız sevgili Balıklar.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları