loading
close
SON DAKİKALAR

Bu hafta burçları neler bekliyor?

Bu hafta burçları neler bekliyor?
Tarih: 06.02.2017 - 12:00
Kategori: Astroloji

Burcunuz bu hafta ne söylüyor? 6-12 Şubat haftalık burç yorumlarınızı astrolog Hande Kazanova yorumuyla sizler için paylaşıyoruz.

İşte 06-12 Şubat haftası burç yorumlarınız:


KOÇ

Haftanıza hızlı ve etkili bir şekilde başlayacaksınız sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Bu Pazartesi itibarıyla birkaç ay boyunca seyahat, eğitim ve yabancı alanınızın temsilcisi Jüpiter geriliyor. İkili ilişkilerinizde veya ortaklı işlerinizde bu dönemden sonra bazı sıkıntılarla karşılaşırsanız şartları ve durumları gözden geçirmeli ve eksikliklerinizi farketmelisiniz. Özel hayatınız veya ortaklı işlerinizde karşınıza gelen fırsatları gözden geçirmek için bu dönemi iyi değerlendirin.
Salı günü itibarıyla grupsal çalışmalara eğiliminiz artıyor. Olaylara daha fazla toplumsal gözle bakacaksınız. Geleceğinize yönelik planları organize etmenin, çevrenizi bu planlara dahil etmenin zamanı gelmiş bulunuyor. Sosyal çevrenizdeki insanlarla paylaşımlarınız ve fikir alışverişleriniz artmaya başlıyor. Bu hafta Perşembe ve Cuma günleri sosyal ilişkileriniz, grupsal faaliyetleriniz hayatınıza güzel anlamlar katabilir. Arkadaşlarınızdan ve çevrenizden hayatınız adına güzel tekliflerle karşılaşabilirsiniz.
İş hayatınızda doğru zamanda doğru sözleri söyleyecek, insanları etkilemeyi başaracaksınız. Cumartesi günü sabaha karşı Aslan burcunda bir Ay tutulması oluşuyor. Ay tutulması aşk alanlarınızı tetikleyecek. Sosyal çevrenizden alacağınız güzel etkilerle hayatınıza yeni bir insan girebilir. Aşk hayatınız, çocuk oluşumları, eğlenceli konular, riskli adımlar, sanatsal faaliyetleriniz hızlanabilir. Karşınıza çıkacak fırsatlar sizi fazlasıyla memnun edecek sevgili Koçlar.

BOĞA

Haftanıza parasal konulara odaklanarak başlayacaksınız sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Parasal işlere değişken yaklaşımınızla işlerinizi bu Pazartesi kolay halledebilirsiniz. Yine bu Pazartesi ortak para alanlarınızın yöneticisi Jüpiter gerilemeye başlıyor. İş, hizmet ve sağlığınızla ilgili konularda karşınıza çıkan fırsatları gözden geçirmek, sorunlarınızı farketmek adına bu dönemde harekete geçebilirsiniz.
Salı günü itibarıyla iş ve kariyer konularınız daha da hızlanabilir. Birden fazla işle uğraşmak, hareketli ortamlar içinde bulunmak, iş konularında kafanızın çözüme yönelik çalışması, bir yandan gruplarla birlikte olmak, onların fikirlerine önem vermek gibi etkiler daha fazla önem kazanacak. Kariyerinizle ilgili konularda daha fazla görüşmeler ve konuşmalar içinde olacaksınız. Perşembe ve Cuma günleri güzel anlaşmalar ve konuşmalar içindesiniz. Beklenmedik yerlerden destekleriniz yüksek olabilir. İş ve kariyer hayatınızda sorumluluklarınızı bilerek, doğru zamanda doğru şeyleri iç güdüsel olarak söyleyerek yolunuzda ilerleyebilirsiniz.
Cumartesi günü aslan burcunda bir ay tutulması yaşanacak. Bu ay tutulmasıyla birlikte ev ve aile hayatınızda önemli sonuçlara ve kararlara varabilirsiniz. İş ve kariyer alanlarınızda önemli şanslarınız devrede olurken, bu tutulma zamanı ailevi konular daha fazla vaktinizi alabilir. Yerleşim, ev değiştirme, satın alma gibi etkilerde devrede.

İKİZLER

Haftanıza ay sizin burcunuzdayken hareketli ve enerjik etkilerle başlıyorsunuz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Bu Pazartesi Jüpiter geriliyor. Aşk hayatınızda, çocuk konularında karşınıza çıkan fırsatlarda geri çekilmeler oluşabilir. Bu tarih ve sonrasında yaşadıklarınızı gözden geçirmeli ve yeni fırsatlar için çok acele etmemelisiniz.
Salı günü itibarıyla her türlü eğitim ve bilgi almaya yönelik aktivite için uygun zamanlara giriş yapacaksınız. Yurtdışı ve yabancılarla, eğitim, yayıncılık ve medya ile ilgili konularda yapacağınız anlaşmalar, konuşmalar ve görüşmeler gündeme gelebilir. Kariyerinizde ilerlemeniz için size yardımı dokunacak insanlarla bir arada olup, gelecek kararlarınızı hızlandırabilirsiniz ve bu alanlarda planlar yapabilirsiniz. Uzaktaki akrabanızla olan görüşmeleriniz ve konuşmalarınızda bu süreçten sora bir artış söz konusu olabilir.
Perşembe ve Cuma günleri seyahate, eğitime, ticarete dayalı işlerinizde sosyal çevrenizle beraber güzel fırsatlar karşınıza gelebilir. Parasal olarak da karşınıza güzel seçenekler gelebilir.
Cumartesi günü sabaha karşı Aslan burcunda bir ay tutulması gerçekleşiyor. Bu Parçalı Ay tutulması iletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar, ulaşım, eğitim alanlarınızda beklenmedik konu ve olayları hızlandırabilir. Ayrıca yakın çevrenizde olup biten olaylar, akraba, kardeş veya komşularınızın hayatındaki duygusal değişimler bu tutulmada karşınıza gelebilir. Bir yandan da Grupsal faaliyetler, seyahatler ve eğitim konuları hızlanırken, aşk hayatınız ve sanatsal işlerinizde de güzel etkiler altında olacaksınız.

YENGEÇ

Haftaya biraz isteksiz başlayabilirsiniz sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Bu Pazartesi iş, hizmet ve sağlık evinizin yöneticisi Jüpiter geriliyor. Bu tarihten sonra sağlığınızı gözden geçireceğiniz bir döneme gireceksiniz. Şimdiye kadar aşırılıkla ve iyimserlikle davrandığınız konularda karşınız gelecek olan sıkıntılar aslında size birşeyler anlatmak istiyor. Gözden kaçırdıklarınıza ve tembelliklerinize, ertelediklerinize odaklanırsanız, sağlığınızda sıkıntı çıkaran yönleri kolay farkedeceksiniz. Ayrıca aile ve ev hayatınızda karşınıza gelen fırsatları sindirmek, gözden kaçırdıklarınızı farketmek için de güzel bir dönem.
Salı günü itibarıyla, finansal konuları konuşmak ve planlamak adına uygun zamanlara giriş yapıyorsunuz. Başkalarıyla iş konusunda finansal ortaklıklar yapmak söz konusu olabilir. Bu süreç, projelerinizde destek göreceğiniz ve destek alacağınız bir süreç olacak. Hayatınızla ilgili finansal değişiklikleri yapabileceğiniz, bu konularda konuşma ve görüşmelerinizi arttıracağınız ve özellikle radikal kararlar alacağınız günler içindesiniz. Perşembe ve Cuma günleri iş hayatınızda başkalarından göreceğiniz parasal destekleriniz yüksek olabilir. Ortaklı işlerinizde güzel konuşmalar ve anlaşmalar altında olabilirsiniz. Ayrıca özel hayatınızda eşinizin ailesiyle olan güzel konuşmalar sizi mutlu edebilir.
Cumartesi günü sabaha karşı oluşan Ay tutulması maddi konularda hızlı ve beklenmedik gelişmeleri karşınıza getirebilir. Uzun zamandır uğraştığınız bir ev veya miras meselesi sonuca kavuşabilir ve elinize para geçebilir. Maddi anlamda iş hayatınızda şanslısınız. Maddi konularda güzel sonuçlar altındasınız. Maddi anlamda çok fazla bağımsız hareket edemeyeceksiniz ama bir yandan da karşılaşacağınız olaylar sizin güzel ilişkiler kurmanıza neden olacak. Parasal paylaşımlar, malların, mülklerin paylaşılması gibi etkiler, gündemde olabilir.

ASLAN

Bu haftabaşı sosyal ilişkileriniz veya arkadaş çevrenizle yapacağınız plan ve programlar fazla olabilir sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Yine bu Pazartesi aşk, çocuk ve şans evinizin yöneticisi Jüpiter gerilemeye başlıyor. İletişimsel konularda, yakın çevrenizi ilgilendiren alanlarda karşınıza gelen fırsatlarda bir yavaşlama söz konusu olabilir. Olayları gözden geçirmeli, yanlışlarınızı farketmelisiniz.
Salı günü itibarıyla ilişkilerinizle ilgili konuşma ve görüşmeleriniz artabilir. Motivasyonunuz yüksek olacak. Bir anlamda sosyal olmak isteyeceksiniz. Karşı tarafın onayını almak, onunla beraber hareket etmek bu süreçte önemli olabilir. Danışmanlık almak istediğiniz konular varsa bu konuların da hız kazandığını görebilirsiniz. Ortaklı işlerinizde ortağınızla olan konuşma ve görüşmeleriniz de artmaya başlıyor.
Perşembe ve Cuma günleri ilişkilerinizde sizi fazlasıyla destekliyor. Özel ilişkilerinizde esnek, mutlu ve farklı adımlar içine girebilirsiniz. Alacağınız güzel bir teklif, yurtdışı seyahati, gelecek planları sizi çok mutlu edecek. Cumartesi günü sabaha karşı sizin burcunuzda gerçekleşecek olan Parçalı Ay tutulması özel hayatınızı ve kişisel alanlarınızı etkiliyor. Önemli kararlar arifesine girebilir, alacağınız kararların hayatınızı hızlı ve beklenmedik olaylarla şekillendirdiğini görebilirsiniz. Bu tutulma size ilişkilerinizde güzel bir açılım sunacak. Ortaklaşa adımlarınızda hızlanabilir.

BAŞAK

Haftanıza kariyer ve iş konularıyla başlıyor sevgili Başak ve yükselen Başaklar. İş hayatınızda üzerinize düşen görevleri bu haftabaşı kolaylıkla halledebilirsiniz. Bu Pazartesi ev, aile ve yuva alanlarınızın yöneticisi Jüpiter para evinizde gerilemeye başlayacak. Birkaç ay boyunca parasal konularda olayları gözlemlemeli, karşınıza gelen fırsatlarda tıkanmalar oluşursa bunun neden kaynaklandığını bulmalısınız.
Salı günü itibarıyla artık iş hayatınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz. Sorun yaşadığınız konularda sorunlarınızı çözüme kavuşturmak da her zamankinden kolay olacak. Bir yandan da dolaşım sisteminize dayalı birtakım sıkıntılar yaşıyorsanız kontrollerinizi yaprtırabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri elinize para geçebilir. Kaynaklarınızdaki kazancı arttırabilirsiniz. İş hayatınızdaki olasılıklar bununla da sınırlı değil karşınıza çok güzel teklifler gelebilir. Bir iş teklifi alabilir veya işinizde güzel bir sonuçla karşılaşabilirsiniz.
Cumartesi günü sabaha karşı Aslan burcunda oluşan Ay tutulması bir olayın iç yüzünü karşınıza getirebilir. Kadersel olarak beklenmedik duygusal konu ve olaylarla uğraşabilir, sosyal çevrenizi işin içine alacak olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza ve ruhsal yapınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Yine de bu tutulma yeni iş fırsatları, parasal getirileri karşınıza getirebilir.

TERAZİ

Haftanız dış ortamlara veya yabancılara bağlı işler ve toplantılarla başlayabilir sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Kendinizi geliştirmek istediğiniz alanlara kanalize olacaksınız. Bu Pazartesi iletişim ve yakın çevre alanlarınızın yöneticisi Jüpiter gerilemeye başlıyor. Bu yıl sizin burcunuzda ilerleyerek size çeşitli şans ve fırsatlar sunan Jüpiter gerilerken karşınıza çıkan fırsatları gözden geçirmek ve sindirmek için de uygun bir dönem olacak.
Salı günü itibarıyla aşk hayatınızda, eğlence alanlarınızda, hobilerinizde, sportif faaliyetlerinizde konuşma ve görüşmeleriniz artıyor. Aşkı daha fazla konuşmaya başlayacaksınız. Yaratıcılık gerektiren işleriniz için, tiyatro, sinema ya da kitap yazmayla alakalı bir projeniz varsa ideal bir dönemdesiniz. Sanatsal konularda yaratıcılığınız çok ama çok yükselecek. Çocuğunuzla ilgili konularda da onunla olan iletişiminiz önemli olmaya başlıyor.
Perşembe ve Cuma günleri ağzınızdan doğru kelimeler dökülecek, sevdiğinizle aynı noktada olmanız anlaşmanız size çok büyük mutluluk verebilir. Aile ilişkilerinizde aradığınız uyumu ve güzelliği yakalayacaksınız. Sevdiğinize karşı esnek adımlarla ilerleyeceksiniz. 11 Şubat Cumartesi günü gerçekleşecek olan ay tutulmasında oldukça şanslı etkiler altındasınız. Aşk hayatınızda fırsatlarınız yüksek ve şans size sosyal çevrenizden, arkadaş ortamlarınızdan gelecek. Yine arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde, sosyal çevrenizi işin içine alacak çalışmalarınızda önemli duygusal adımlar, sonuçlar karşınıza gelebilir. Geleceğinizi ilgilendirecek önemli adımlar atabilirsiniz. Aşk, keyif, mutluluk, çocuk oluşumları sizi mutlu edebilir.

AKREP

Haftanız ortak parasal meseleler ve konularla başlıyor sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Bu Pazartesi para evinizin yöneticisi Jüpiter gerilemeye başlıyor. Maneviyatınızı ve hayatınızı gözden geçirdiğiniz konuları daha fazla kendi içinize yönlendirecek, cevapları kendi içinizde arayacaksınız.
Salı günü itibarıyla ev hayatınızı daha yakından inceleme, evle ilgili planlar yapma ve önemli konuların konuşulması, geçmişte çözülmemiş konu ve olayların yeniden karşınıza gelmesi söz konusu olabilir . İç sesinizi dinlemeniz, ileriye dönük projelerinizde size çok faydalı olabilir sevgili Akrepler. Bu süreçte hem ailenizi hem kendi iç sesinizi dinlemeye özen gösterin.
Perşembe ve Cuma günleri, aile hayatınız için yapılması gereken işlerinizde oldukça keyifli etkiler altındasınız. İletişimsel işlerinizde, toplantı ve görüşmelerinizde önemli anlaşmalar altına girebilirsiniz. Cumartesi oluşan Parçalı Ay Tutulması kariyerinizde önemli ve beklenmedik duygusal sonuçları karşınıza getirebilir. Bu tutulma ailevi konularda sizi olumlu etkiliyor. Kariyerinizdeki güzel bir adım veya gelişme aile hayatınızda bolluğunuzu ve bereketinizi arttırabilir sevgili Akrep ve yükselen Akrepler.

YAY

Haftanıza özel ilişkileriniz, ortaklaşa işlerinizle başlıyorsunuz sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Sizin yöneticiniz Jüpiter bu Pazartesi gerilemeye başlıyor. Sosyal ortamlarınızda ve çevrenizde karşınıza gelen fırsatlarda geri çekilmeler oluşabilir. İşleriniz yavaşlarsa bu dönemde hangi noktaların değişmesi gerektiğini farketmeye çalışın.
Salı günü itibarıyla zihinsel becerilerinizi geliştireceksiniz, bir yandan da fikirlerinizi hem konuşma hem yazma yoluyla başkalarına iletmek isteyebilirsiniz. Yakın çevre iletişiminiz artacak; tartışmalar, konuşmalar, anlaşmalar, çok sayıda kontakların gündeme geleceği bir döneme giriş yapacaksınız. Perşembe ve Cuma günleri aşk hayatınızda, yaratıcılığa dayalı işlerinizde kısa vadeli planlar ve programlar içine girebilir, girişimci yönlerinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Parasal işlerinizde de önemli konuşma ve görüşmeler altında olacaksınız.
Cumartesi günü oluşan Parçalı Ay tutulması, seyahatlerinizi, dış koşullara, yabancılara bağlı işlerinizi, eğitim alanlarınızı, ticari konuları ve hukuksal meseleleri hayatınıza taşıyabilir. Bu alanlarda beklenmedik duygusal sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Karşınız bir iş teklifi gelirse bu işin çok keyifli ve şanslı olacağını bilmelisiniz.

OĞLAK

Haftanız yapılması gereken günlük rutin düzeninizle başlıyor sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Kadersel alanınızın yöneticisi Jüpiter bu Pazartesi itibarıyla gerilemeye başlıyor. Kariyer ve iş hayatınızda bazı geri çekilmeler ve yavaşlamalar oluşabilir. Bu tarihten sonra iş ve kariyer fırsatlarınızı sindirmeli ve iyice gözden geçirmelisniz. Salı günü itibarıyla maddi konularda parayı idare edebilme ve para kazanma becerinizi artıracaksınız. Finansınızla ilgili konularda pratik çözümler üretebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.
Ticari aktivitelerde hızlanmalar olabilir, yine parasal konularda önemli anlaşmalar, konuşmalar gündeminizde yer alabilir. Perşembe ve Cuma günleri ailevi konularda güzel parasal konuşmalar ve görüşmeler altındasınız. Hayata esnek ve rahat baktıkça her tür işinizin de yoluna girdiğini farkedeceksiniz.
Cumartesi günü oluşan Parçalı Ay tutulması, ortak para hanenizde oluşuyor. Ortaklaşa parasal gelirlerinizde beklenmedik ve ani oluşumlar gündeme gelebilir. Bir borç, ödeme, gözden kaçırılmış bir evrak, sigorta, prim konusuna dikkat edin. Eşinizin hanesinde de parasal olaylar artıyor. Sizi değiştirecek, dönüştürecek sürpriz olaylarla da karşılaşacaksınız ama siz hiç merak etmeyin bu tutulma da iş getirileriniz, şanslarınız ve fırsatlarınızda bir hayli yüksek olacak sevgili Oğlaklar.

KOVA

Haftanıza sanatsal ve kreatif işlerinizle, keyif ve mutlulukla başlayabilirsiniz sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Bu Pazartesi sosyal çevre evinizin yöneticisi Jüpiter gerilemeye başlıyor. Seyahat, eğitim, medya, hukuk veya yabancılarla yapılacak olan işlerinizde bazı yavaşlamalar ve sorunlar oluşabilir. 
Birkaç ay boyunca bu alanlarınızı iyice gözden geçirmeli ve zorlandığınız alanları masaya yatırmalısınız. Salı günü itibarıyla kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz, ikna yeteneğiniz artacak. Bir yandan da iletişimsel konuların daha hızlı akmaya başladığını göreceksiniz. Önemli konuşmalar, yazılı anlaşmalar yapmak açısından da uygun bir süreç içine gireceksiniz. Fikirlerinizi, görüşlerinizi diğer insanlara aktarmak önem kazanıyor.
Perşembe ve Cuma günleri, kısa vadeli işlerinizde, iletişime dayalı konularda güzel ve esnek adımlar sizi destekleyecek. Önemli iş konuşmaları, toplantılar altında olabilirsiniz. Cumartesi günü oluşan Parçalı ay tutulması özel hayatınızı, ikili ilişkilerinizi, ortaklaşa adımlarınızı tetikliyor. Bu alanlarda önemli kararlar alabilir, karşınıza gelecek olan olaylarla istediğiniz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Bu tutulma sizin için önemli zira geleceğinize yönelik adımlarınız için çok güzel etkileriniz var. Eşinizin hayatındaki gelişmeler sizi de mutlu edebilir.

BALIK

Haftanıza aile hayatınız, yuvanıza yönelik konularla başlıyorsunuz sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Bu Pazartesi kariyer evinizin yöneticisi Jüpiter gerilemeye başlıyor. Ortak parasal konularda bazı konuları iyice gözden geçirmeniz gereken bir zamana giriyorsunuz. İşlerinizi tamamlamak bu dönemde önemli olmalı.
Salı günü itibarıyla artık biraz iletişimde geri planda duracaksınız. Kendi düşüncelerinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Yalnız çalışmak avantajlı sonuçlar getirebilir. Kendinizi rahat bir şekilde ifade edemediğiniz için önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmayın. Perşembe ve Cuma günleri geri planda durduğunuz işlerinizde şans sizden yana olacak. Önemli konuşmalarla işlerinizde ve parasal alanınızda güzel sonuçlar yaratabilirsiniz.
Cumartesi günü gerçekleşen parçalı Ay tutulması iş, hizmet alanlarınızda hızlı ve beklenmedik gelişmeleri karşınıza getirebilir. İşinizle ilgili konularda duygusal kararlar karşınıza gelebilir. Bir sonlanma veya yeni bir haber oluşabilir. Merak etmeyin bir yandan da hayat sizi manevi olarak koruyacak ve siz bunu göreceksiniz.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları