loading
close
SON DAKİKALAR

Bu hafta burçları neler bekliyor?

Bu hafta burçları neler bekliyor?
Tarih: 27.02.2017 - 12:03
Kategori: Astroloji

Burcunuz bu hafta ne söylüyor? 27 Şubat - 5 Mart haftalık burç yorumlarınızı astrolog Hande Kazanova yorumuyla sizler için paylaşıyoruz.

İşte 27 Şubat - 5 Mart haftası burç yorumlarınız:


Koç

Haftaya biraz tedirgin etkilerle başlıyorsunuz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. İşler ve olaylar bu Pazartesi gözünüzde büyüyebilir. Ayrıca kişisel girişimlerinizde beklenmedik fırsatlar devreye girebilir. Özellikle hızlı davranmak isteyeceksiniz, bu da sakarlıkları ve beklenmedik kazaları tetikleyebilir. Farklı davranmak hoşunuza gidecek ama tüm hafta boyunca her tür ilişkinizde abartılı davranmaktan, kendi bildiğinizi okumaktan ve anlayışsızlıktan kaçının.
Mart ayına geri plandan takip ettiğiniz işlerinizle başlayacaksınız. Elinizi attığınız işlerinizde bazı sıkıntılarla karşılaşırsanız henüz harekete geçmemeniz gerektiğine dair bunu bir işaret olarak algılamalısınız. Perşembe ve Cumartesi günleri sezgileriniz yüksek çalışacak, önemli rüyalar aydınlatıcı olabilir, spiritüel konularda başka insanların cazibesine kolaylıkla kapılabilirsiniz. Bu noktada gerçekçilikten uzaklaşmayın. Büyük işlerden uzak durun.
Cuma günü farklılık rüzgarları, hayatınızdaki değişimler abartılı bir çoşkuyla karşınıza gelebilir. Özel hayatınızdaki gelişmeler yapmanız gereken değişimlerde sizi kolaylıkla harekete geçirebilir. Ya da karşı tarafa kolay tepki vermeye açık olabilirsiniz.  
Evlilik ve ikili ilişkiler evinizin temsilcisi venüs Cumartesi günü gerilemeye başlarken, eski duygusal olaylarını hayatınıza taşıyabilir. Bu dönemde sevginizi ortaya koyamama gibi bir takım zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Anlayışı elden bırakmayın. Bir yandan da fiziksel sağlığınıza dikkat edin. Kendinizle olan bağlantılarınız zayıflayabilir, görüntünüzde değişiklik, estetik uygulamalarından uzak durun. Yine Mart ayında eski aşklar, yarım kalmış ilişkiler gündeminize yerleşebilir. Para evinizin yöneticisi Venüs olduğundan aynı zamanda maddi konularda 15 nisan a kadar sıkışmalara ve sorunlara açık olabilirsiniz. Bu dönemde para harcamalarınızı kontrol etmeye çalışın. Almaktan çok elden çıkarmaya ve satma işlemlerine odaklanın. Önemli bir borcun altına girmeyin lütfen.

Boğa

Haftanız çevrenizde gelişen olaylarla başlıyor sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Bu haftabaşı ve birkaç gün, beklenmedik olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız. Kariyeriniz, iş hayatınız veya ailenizle ilgili konularda gizli oluşumlara ve ani olaylara yatkın olacaksınız. Bilinçaltınızı iyi organize etmeye çalışın, tehlikeli olabilecek yerlerden uzak durun.
Mart ayı sosyal çevre aktiviteleriniz hızlanırken Mart başında arkadaşlarınızla beraber yapacağınız planlarda gerçekçi olmaya özen gösterin. Biraz ayaklarınız yere sağlam basmayabilir ve kendi kişiliğinizden fazlasıyla taviz verebilirsiniz. Yeni insanlarla bir araya gelirseniz Perşembe ve Cumartesi günü dikkatli olun, daha önceden tanıdığınız kişilerle girişeceğiniz işlerde de aldatıcı etkilere dikkat edin. İşin güzel tarafı sanatsal işlerinizde, organizasyonlarda yaratıcı ve başarılı taraflarınızı ön plana çıkartacaksınız.
Cuma günü iş hayatınızda ve geri plandan yürüttüğünüz işlerinizde bazı gerginlikler oluşabilir. Kendi ruhunuzdaki değişimleri bu dönem karşınıza çıkan iş fırsatlarıyla veya deneyimleriyle farkediyorsunuz. Özgürleşme arzunuzu iyi dengelemeli, karşınıza gelecek olayların iş hayatınızı çok fazla etkilemesine izin vermemelisiniz.
Cumartesi günü venüs gerilemeye başlıyor. İş ve hizmet alanlarınızda sıkıntı ve sorunlar, ilişki problemleri karşınıza gelebilir. Daha önceden ertelediğiniz, çözmediğiniz konularla ay sonuna kadar yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Kendinizle olan bağlantınız, sağlığınız, güzelliğiniz bu dönemde zayıflayabilir. Kesinlikle önemli bir ameliyat, estetik operasyondan uzak durun, sağlığınıza gereken özeni gösterin. Daha önceden sorun yaşadığınız, tanıdığınız bir kadınla karşı karşıya gelebilirsiniz.

İkizler

Haftanız Pazar günü yaşanan Güneş tutulmasının etkileriyle başlayabilir sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Sosyal çevre alanlarınızda hızlı ve beklenmedik hareket etmeye meyillisiniz. Değişik fırsatlar devrede olacak ama çevrenize ve etrafınızdaki olaylara karşı çok sabırsız ve anlayışsız davranmamalısınız. İş ve kariyer hayatınızda yaşayacaklarınız sosyal çevrenizde çabuk patlamanıza ve tepkiler vermenize neden olabilir.
Mart ayı kariyer ve iş koşturmalarınızın artacağı, sosyal çevrenizdeki insanlardan değişik fırsatların karşınıza geleceği bir ay olabilir sevgili İkizler. Yalnız iş hayatınızda hala tam anlamıyla kafanız net değil ve karşınıza gelecek seçeneklerde belirsizlikler yaşıyorsunuz. Hem iş hayatınızda, hem de eşinizin ailesine karşı fedakarlıklarınıza Perşembe ve Cumartesi günü dikkat edin.
Cuma günü sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasındaki dengeyi iyi sağlamalısınız. Kendinizi iyi, şanslı ve mutlu hissetmeniz sosyal ortamlarda abartılı davranmanıza neden olabilir. Arkadaş ortamlarınızdaki hızlı gelişmeleri, değişimleri özel hayatınıza yansıtmamaya özen gösterin.
Cumartesi günü aşk ve çocuk evinizin yöneticisi Venüs geriliyor. 15 Nisan’a aşk hayatınızda dikkatli olmalısınız. Geçmiş dönem, yarım kalmış tamamlanmamış aşklar gündeminize yerleşebilir. Böyle bir durumda eski sıkıntılarınızı ve sorunlarınızı çözüme ulaştırabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlamamalı, eski aşklarınıza dair önemli kararlar almamalısınız. Sosyal çevrenizdeki ilişkileriniz yine aşk hayatınızdaki çalkantılar yüzünden zora girebilir veya bir arkadaşınızla aranız bozulabilir. Yine eski arkadaşlarınızla aranızda yeniden bağlar kurulabilir.

Yengeç

Haftanız uzak ortamlardan alacağınız haberlerle, bazı işlerinizdeki kararsızlıklarınızla başlıyor sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. İş ve kariyer alanlarınızda beklenmedik etkiler devreye girebilir. Değişik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ama anlık ve biraz da kendinizi düşünerek vereceğiniz tepkiler önemli olacak. Göz önünde olacağınız yerlerde dikkatli olmalısınız, şansınızı çok fazla zorlamayın.
Mart ayında seyahat, eğitim, yabancı insanlarla yapılacak işler ve hukuki alanlarınız aktif olurken, bu alanlarda zaman zaman kararsızlıklarınız, net olmayan koşullar etrafınızı sarabilir. Daha az tanıdığınız insanlarla girişeceğiniz işlerinizde kafa karışıklıklarınız ve vereceğiniz tavizlere Perşembe ve Cumartesi günleri dikkat edin.
Bu hafta özellikle Cuma günü, iş hayatınızdaki değişimler, toplum içinde yaşanan olaylar, ailenize kolay tepki vermenizi, bazı çıkışlarınızı onlara göstermenize neden olabilir. Kendi aileniz ve eşinizin ailesi arasındaki diplomasiyi de göz ardı etmeyin.
Cumartesi venüs kariyer alanlarınızda gerilemeye başlayacak. Bu tarih ve sonrasında üstleriniz veya patronlarınızla olan ilişkilerinizde sıkıntılar baş gösterebilir. Kadınlarla anlaşmak kolay olmayacak. Kadın patronlarınızın hayatında da sıkıntılar baş gösterebilir. Bu dönem tanıtım, promosyon, göz önünde olmak için uygun olmayan zamanlar. Hız kazanan işlerinizde engeller oluşursa bu süreci gözden geçirme, yapılandırma dönemi olarak görün.

Aslan

Bu haftabaşı ortak parasal işlerinizdeki konularla haftanız başlıyor sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Uzak yolculuklarda beklenmedik etkilere açık olabilirsiniz. Tedbirli olun ve ani hareketlerden kaçının. Yine eğitim, seyahat, medya veya yabancılarla yapacağınız işlerde enerjiniz yüksek olabilir, ilginç bir fırsat yakalayabilirsiniz.
Mart ayında seyahat, eğitim ve ortak parasal işleriniz devrede olurken, parasal konularda hem Perşembe, hem de Cumartesi günleri gözünüz açık olsun. Banka işlerinizde, bazı ödemelerde kandırılmalara karşı dikkat edin. Dualarınız size yol gösterebilir.
Cuma günü özgürlüğünüze düşkün yapınızı özellikle dış ortamlarda fazlasıyla ön plana çıkartabilirsiniz. İnsanların söylediklerini yapmak sizin için kolay olmayacak. Çok kolaylıkla tepki verebilirsiniz. Fikirlerinizdeki iniş çıkışları kontrol etmeye çalışın.
Ortak parasal konularda fedakarlıklarınız bu ay önem kazanırken, seyahatleriniz ve iş hayatınızdaki gelişmelerde bazı geriye çekilmeler, aksilik ve sıkıntılar Cumartesi günü itibarıyla devreye girebilir sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar.
03 nisan a kadar yabancılarla yapılacak işlerinizde, girişimlerinizde, parasal konularda sıkıntılara açıksınız. Daha önceden ilişkide bulunduğunuz insanlarla yolunuzda ilerlemek önemli olsun. Ayrıca bu süreçte eğitiminizde bazı sorunlar karşınıza gelebilir. İlişkilerinizde yaşayacağınız sorunlar derslerinize ve eğitiminize kendinizi vermenizi zorlaştıracak. Özellikle bu süreçte kadın öğretmenlerle ilişkilerinize dikkat edin.

Başak

Haftanız ilişki alanınızda yaşanan tutulmanın etkisiyle başlıyor sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Bu haftabaşı tehlikeli yerlerden ve durumlardan uzak durun. Kendinizi ani ve beklenmedik olayların içinde bulabilirsiniz. Ortaklaşa para alanlarınızdaysa beklenmedik fırsatlarla hareket edebilirsiniz ya da sevdiğiniz insanın bu fırsatlara sahip olduğunu görebilirsiniz.
Mart ayında özel hayatınızın üzerine daha fazla eğileceksiniz sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Sevdiğiniz insana ve onun koşullarına fedakarca davranabilir, bazı sıkıntıları görmezden gelebilirsiniz. Perşembe ve Cumartesi günleri özel ilişkilerinizde veya ortaklaşa işlerinizde fedakarlıklarınız veya tavizleriniz yüksek olabilir. Özel hayatınızda kendinizi kandırmamaya ve çok fazla kendinizden ödün vermemeye çalışın.
Cuma günü parasal konularda, ortaklaşa hareket etmeniz gereken alanlarınızda beklenmedik durum ve olayların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bu biraz da abartılı tavırlarla devreye girebilir. Bu süreçte hareketlerinize dikkat etmelisiniz.
Cumartesi günü ortak parasal alanınızda Venüs’ün gerilemesi normal seyir halinde olan para girdi çıktılarınızı etkileyebilir. Hizmetlerinizin parasal karşılığını alamayabilirsiniz. Size söz verilen bütçelerde sıkıntılar oluşabilir. Sorun ne olursa olsun kaynağında maddiyat olacak. 03 Nisan’a kadar çok önemli bir borç altına girmeyin. Ödemeniz gerekenleri bir liste yapın, önceliklerinize göre davranın, çok para harcamayın. Kredi almayın.

Terazi

Haftanız rutin işlerinizle ve yapılması gerekenlerle başlıyor sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Sağlık ve işle ilgili konularda hızlı bir hafta olabilir. Özel yaşantınızda ve taşınmayla ilgili işlerinizde hareketli ve beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Mars ve uranüs enerjisi yüksek bir enerji olduğundan ya siz sevdiğinize karşı ya da o size karşı biraz sabırsız ve anlayışsız olabilir. Özel hayatınıza gereken özeni göstermelisiniz.
Mart ayına çalışarak, üreterek, sağlığınızla ilgili konulara eğilerek giriş yapacaksınız. Enerjiniz düşük çalışabilir ve iş hayatınızdaki fedakarlıklarınız öne çıkabilir. Önemli iş görüşmeleriniz varsa Perşembe ve Cumartesi günleri gerçekçi adımlardan uzaklaşmayın. Başka insanlara bakmak, onlara yardım etmek bu günlerde önemli olacak.
Cuma günü özel hayatınızda çok çabuk tepkiler vermeye meyilli olacaksınız. Üzerinizdeki şans rüzgarı, ilişkilerinizdeki sıkıntılara kolay tepki vermenizi kolaylaştırabilir.
Cumartesi günü Venüs ikili ilişkiler ve evlilik alanlarınızda gerileyecek. 03 Nisan a kadar sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayacak. Sevginizi birbirinize aktarmakta zorlanacağınız gibi eski ilişki sorunlarınız da karşınıza gelebilir. Bu dönemde eski ilişkilerde tamamlanmak üzere karşınıza gelebilir sevgili Teraziler. Önemli ilişki başlangıçlarından uzak durun.

Akrep

Haftanız aşk hayatınızda, çocuk oluşumlarınızda beklenmedik hızlı olayları tetikleyen Güneş tutulmasının etkileriyle başlıyor sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. İş alanlarınızda veya sağlığınızda beklenmedik etkilere karşı uyanık olun. Bir yandan harekete geçmeniz gereken işlerinizde fırsatlarla ve beklenmedik etkilerle dolu bir haftabaşı olabilir. Beraber çalıştığınız insanlara karşı sabırsız olmamaya özen gösterin.
Mart ayında kendinizi aşka kaptırmaya meyillisiniz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Çok kolay bir şekilde insanların hissiyatını anlayabilir, olayların gidişatını sezebilirsiniz. Duygusal yoğunluğu derin bir şekilde hissedeceksiniz. Partneriniz yoksa tam da bu süreçte, aşk karşınıza gelebilir. Eğer partneriniz varsa onunla olan hayatınızda birtakım fedakarlıklar devrede olacak. Artistik ve sanatsal konularda çok güzel teklifler alabilirsiniz ve yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Duygusal fedakarlıklar çocuklarla ilgili konularda da ortaya çıkabilir. Bu süreçte âşık olacağınız insanı gözünüzde çok fazla büyütmemeye özen gösterin çünkü bir anlamda Neptün sizi, hislerinizi yanıltabilir. Özellikle Perşembe ve Cumartesi günleri bu etkiler yoğun şekilde hissedebilir.
Cuma günü iş hayatınızda veya sağlığınızla ilgili konularda beklenmedik durum ve koşullara, değişimlere kolay tepki verebilirsiniz. Hiçbirşeyden korkunuz olmayabilir, bana birşey olmaz tavrıyla bu süreçte her şeyi kafanıza göre yapmamaya, hayata meydan okumamaya dikkat edin. Dengeyi iyi sağlayın.
Cumartesi günü Venüs iş ve hizmet alanlarınızda gerilemeye başlıyor. 03 Nisan kadar beraber çalıştığınız insanlarla ilişkilerinizde sıkıntılı bir süreç başlıyor. İşinizi gerektiği kadar önemsemeyebilir, çalışma hayatınızı sekteye uğratabilirsiniz. İş yerinizden bir insanla aranızdaki gerilimleri bu dönemde kontrol edin. Yeni bir iş ilişkisi kurmayın. Yine bu dönemde iş yerinizdeki bir iş ilişkisi yeniden karşınıza gelebilir. Şartları çok zorlamayın, ilişkiye dair önemli kararlar almayın.

Yay

Ev, aile hayatınızdaki hızlanan konu ve olaylarla haftanıza merhaba diyeceksiniz sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Aşk hayatınızda farklı ve hızlı bir şekilde hareket etmek isteyeceksiniz. Enerjiniz yoğun ve yüksek olacağından risk içeren işlerinizde enerjinizi doğru yönlendirmeye çalışın. Spor yapanlar, borsada yatırım yapanlar bu haftabaşında dikkatli olmalılar. Disiplinli ve düşünerek adım atmanız size çok şey kazandırabilir. Çevrenizle girişeceğiniz işlerinizde dikkatli olun, riskten kaçının.
Mart ayı aile hayatınıza odaklandığınız bir ay olacak sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Özellikle Perşembe ve Cumartesi günleri aile hayatınızda fedakâr etkileriniz yüksek. Bazı noktalarda ailenizin sizi yanıltmasına, izin vermemelisiniz. Bir yandan da aile hayatınızda yaratıcılığınız had safhada olacak. Enerjiniz biraz düşük çalışacak ama onlar için çok şey yapmak isteyeceksiniz.
Cuma günü çevreniz size çok büyük fırsatlar sunabilir. Yakın çevrenizden bir insanla aranızda bir elektriklenme, bir kıpırdanma olabilir. Bir yandan da Sosyal çevrenizdeki insanlarla özel hayatınız arasında gitgelleriniz yüksek olacak. Sosyal çevre oluşumlarınız, fırsatlarınız sevdiğiniz insanla takışmanıza ve özgürlüğünüzün kısıtlandığı hissiyatına neden olabilir.
Cumartesi günü Venüs aşk alanınızda gerilemeye başlıyor. Aşk hayatınızda 03 Nisan’a kadar bazı sıkıntılara ve ilişki sorunlarına açıksınız. Eski problemler su üstüne çıkabilir veya eski aşklar yeniden karşınıza gelebilir. Bu dönemde yeni bir ilişkiye başlamamaya çalışın. Varsa çocuğunuzla ilgili konularda da zorlanmanız söz konusu. Aile hayatınızda da bu dönemde duygusal paylaşımlarınız artıyor.

Oğlak

Haftanıza yakın çevrenizdeki olaylarla başlıyorsunuz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. İletişimsel işleriniz hız kazanıyor. Bu haftabaşı ev ve aile alanlarınızda ilginç deneyimler ve beklenmedik olaylar sizi bekliyor olacak. Yine sabırsız ve biraz da yüksek enerjinizle kolay tepki vermeye de açıksınız. Ev kazalarına karşı, sevdiklerinize patlamalara karşı dikkatli olun.
Mart ayında hem yakın çevrenizde, hem de aile hayatınızdaki olaylara açık olabilirsiniz. Yaratıcılığınız ve üretkenliğiniz yüksek olurken, etrafınızdaki insanlardan kolay etkilenmelere açık olabilirsiniz. Perşembe ve Cumartesi günleri iş toplantılarınız varsa gerçekçi olmaya özen gösterin.
Cuma günü kariyer ve iş hayatınızdaki fırsatlar aile yaşantınızda abartılı davranışlara sebep olabilir. Ya da aile yaşantınızdaki sorunlar ve karşılaşacağınız olaylara tepkiniz yüksek olabilir. Eşinizin ve kendi ailenizin arasındaki gitgelleri iyi kontrol etmeye çalışın.
Cumartesi günü Venüs ev, aile yuva alanlarınızda gerilemeye başlıyor. Kalkıştığınız işlerde bazı sıkıntı ve sorunlara açıksınız. Özellikle bu günlerde kadınlarla olan ilişkilerinizde açmazlar karşınıza gelebilir. Daha önceden sıkıntı yaşadığınız bir kadınla karşı karşıya gelebilirsiniz, ya da ailenizdeki kadınlarla aranızda anlaşmazlıklar oluşabilir. Dekoratif işlere kalkışmamak 3 Nisan'a kadar önemli olsun.

Kova

Haftanıza parasal işleriniz ve bu alandaki hızlı gelişmelerle başlayabilirsiniz sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Bu haftabaşı iletişimsel işlerinizde fırsatlar oluşurken, araba kullanırken veya kısa gezilerinizde beklenmedik etkilere açık olmalısınız. Bu biraz da sizin hızlı ve dikkatsiz hareket etmenizden kaynaklı olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlar fırsatlarınızı attırabilir.
Mart ayında çok önemli fırsatlarla karşılaşacak, beklenmedik iş kollarına daha fazla vakit ayıracaksınız. Maddi konularda harcamalarınız Perşembe ve Cumartesi günleri yüksek olabilir. Yine bu tarihlerde parasal konularda daha yumuşak yüzlü olacaksınız. Para dolandırıcılıklarına, sömürülerine karşı bu tarihlerde dikkatli olun.
Cuma günü fikirlerinizde, düşüncelerinizde çok çabuk tepki vermeye açıksınız. Kendinizi geliştireceğiniz alanlarda daha ileri gitmek isterken, yakın çevrenizdeki olaylar buna izin vermeyebilir veya siz öyle düşünebilir ve buna göre tepkiler verebilirsiniz. Sakin olmak çok şey kazandırabilir sevgili Kovalar.
Cumartesi günü iletişim ve girişim alanlarınızda gerilemeye başlayan venüs, satış, reklam, pazarlama, iletişime dayalı her tür işinizde aksilik ve sıkıntıları karşınıza getirebilir. Yine akraba, kardeşler ve yakın çevrenizde de zorlanmalar oluşabilir. Yakın çevrenizdeki kadınlarla olan ilişkilerinizde bazı sıkıntılara açıksınız. 03 Nisan a kadar ilişkilerinize dikkat edin. Daha önceden yaşadığınız bir sorun yeniden gündeme gelebilir. Eski akraba veya uzun zamandır görmediğiniz kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz.

Balık

Haftanıza kararsız ve belirsiz etkilerle giriş yapıyorsunuz sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Hayati kararlar almak ve önünüzü görmek istiyorsunuz ama seçimleriniz konusunda doğru yolda olup olmadığınızdan emin değilsiniz. Bu haftabaşı parasal konularda beklenmedik fırsatlarla hareket edebilirsiniz. Maddi anlamda fırsatlarınız ani ve yüksek olabilir. Bir yandan da beklenmedik etkilerle elinizden bir para çıkabilir, harcamalarda bulunabilirsiniz.
Mart ayında hayatınızı yeniden düzene koymak ve adımlarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz sevgili Balıklar. Fedakarlıklarınız ve kafa karışıklıkları sizi en çok Perşembe ve Cumartesi günleri zorlayabilir. Enerjiniz düşük çalışabilir. Bulaşıcı hastalıklara yakalanma ihtimaliniz karşısında bağışıklık sisteminizi güçlü tutmaya çalışın. Sezgilerinizden ayrılmayın önemli noktalarda aydınlatıcı bilgiler alacaksınız.
Cuma günü iş hayatınıza daha fazla odaklanabilirsiniz. Maddi konularda abartılı davranışlardan uzak durun. Ani şanslar ve gelişmeler altında olabilirsiniz. Duygusal çıkışlarınız, ortak parasal konularda yüksek olabilir. Para dengenizi iyi koruyun.
Cumartesi günü Venüs para alanlarınızda gerilemeye başlıyor. 03 Nisan a kadar maddi konularda zorlanabilirsiniz. Elinize geçen paranızda bazı sıkışmalar oluşabilir. Bir kadınla iş yapıyorsanız yine çok dikkatli olun. Büyük bir borcun veya kredinin altına girmeyin, riskten kaçının. Yakın çevrenizdeki insanlar, partnerinizin parasal durumu da bu gerilemeden nasibini alabilir.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları