loading
close
SON DAKİKALAR

Bu hafta vizyona 7 film girdi

Bu hafta vizyona 7 film girdi
Tarih: 11.08.2017 - 15:04
Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 7 yeni film vizyona girdi.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 7 yeni film vizyona girdi.


İşte bu hafta (11 Ağustos) vizyona giren filmler:


Manifesto

Avustralyalı usta oyuncu Cate Blanchett, evsiz bir adam, bir ilkokul öğretmeni, bir borsacıyı, bir vaizi, bir haber spikeri ve birbirinden farklı karakterleri canlandırdığı bu filmde çok yönlülüğünü net şekilde ortaya koyuyor. Blanchett, Berlinli 
sanatçı Julian Rosefeldt'in son çalışması olan “Manifesto”da 12 kısa filmden oluşan kolajında 13 farklı rol üstleniyor. Oyuncunun replikleriyse Fütürizm'den, Dadaizm'e ve Pop-art'a pek çok farklı sanat akımının sanatçı manifestolarından oluşuyor. Bu manifestoların birer talebi vardı. Özgürlük çağrısı yapıyor, toplumu değiştirmek istiyor, yaratıcılığı yeni baştan ele alıyorlardı. Çarpıcı olansa metinlerin güncelliği.

Manifesto (2015) afişi

Her Şey (Everything, Everything)

Sürekli mikrop ve bakterilerden uzak yaşaması gereken, bağışıklık sistemiyle ilgili nadir bir hastalıktan muzdarip 17 yaşındaki Maddy Whittier (Amandla Stenberg) 24 saat evden çıkmadan ve hemşire kontrolü altında hayatını sürdürmektedir. Bu sırada komşuları Olly Bright'ı (Nick Robinson) görür ve tanışarak mesajlaşmaya başlarlar. Hapis hayatı artık canına tak eden Maddy, günün birinde Olly ile birlikte evden kaçıp o yaşına kadar görmek isteyip göremediği her şeyi keşfetmek üzere bir yolculuğa çıkar.

Her Şey (2017) afişi

Çılgın Banka Soygunu (Vier Gegen Die Bank)

Büyük bir bankanın yatırım tavsiyesiyle tüm varlıklarını bankaya yatıran, ancak kısa sürede hepsini yitiren 3 kişi, Chris (Til Schweiger), Max (Matthias Schweighöfer) ve Peter (Jan Josef Liefers), bunun hesabını sormak için yatırım danışmanı Tobias'ı (Michael Herbig) bulur. Ancak asıl suçlunun banka müdürü olduğunun ve Tobias'ın da tüm servetini yitirdiğinin ortaya çıkmasıyla bu 4 kafadar, çılgınca bir planla bankayı soymaya karar verirler.

Çılgın Banka Soygunu (2016) afişi

Sevimli Emojiler (The Mojicons)

Emojiler şehrinde yaşayan ve hepimizin haberleşmesinde büyük yardımları olan emojiler, zor bir durumla yüz yüze gelmiştir. Zalim Digital, iletişimin yapı taşlarından olan @ işaretini çalmıştır. Emojilerin bir an önce @ sembolünü kurtarmaları ve işleri yeniden yoluna koymaları gerekmektedir.

Sevimli Emojiler (2017) afişi

Mezarcı

Usta yazar Osman Şahin'in unutulmaz öyküsünden uyarlanan, yönetmenliğini ve senaristliğini Talip Karamahmutoğlu'nun üstlendiği filmin başrollerinde Emre Altuğ, Nilay Erdönmez, Mustafa Uzunyılmaz, Turan Özdemir, Orhan Aydın, Sadık Gürbüz, Hikmet Karagöz, Adem Yılmaz, Hakan Eksen, Bülent Çiftçi gibi isimler yer alıyor.

Mezarcı (2017) afişi

Organik Aşk Hikayeleri

Organik Aşk Hikayeleri filminde, görücü usulüyle tanışmış ve ilişkinin farklı aşamalarında bulunan 8 çiftin hikayeleri konu ediliyor.

Organik Aşk Hikayeleri (2017) afişi

Amigos Meksika Hazinesi

Kaptan Cevdet ve 3 arkadaşı, lüzumsuz işlerle zaman öldüren, arada sırada mafya babası Hamza'nın verdikleri dışında dişe dokunur hiçbir iş yapmayan tembel adamlardır. Cevdet'in bir gün rastlantıyla öğrendiği bir Meksika hazinesi, hepsinin zengin olma hayalleri kurmasına neden olur. Ancak hazinenin peşinde olan başkaları da vardır ve Meksika'ya doğru zorlu bir maceraya atılırlar.

Amigos Meksika Hazinesi (2017) afişi

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları