loading
close
SON DAKİKALAR

Bu... Recep Tayyip Erdoğan mı?

Bu... Recep Tayyip Erdoğan mı?
Tarih: 19.09.2014 - 17:43
Kategori: Yerel

Samsun tanıtım günleri, Atatürk Kültür Merkezi'nde başladı...

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ankara'da Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Samsun Tanıtım Günleri"nin açılış törenine katıldı. Kılıç, törende yaptığı konuşmada, daha önce İstanbul'da dahil olmak üzere Türkiye'nin farklı illerinde Samsun günlerinin yapıldığını belirterek, böylece Ankara'daki eksikliği de giderdiklerini söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin Samsun'da atıldığına dikkati çeken Kılıç, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'dan yola çıkarak Türkiye'nin bağımsızlık meşalesini yaktığını ifade etti.

''ERDOĞAN SEÇİM KAMPANYASINA SAMSUN'DAN BAŞLADI''

Kılıç, halkın oyuyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına Samsun'dan başladığına işaret ederek, "Dolayısıyla Samsun, ilklerin şehri. Karadeniz'in incisi olan Samsun, Türkiye'nin de sayılı illeri arasında yerini alacaktır" diye konuştu.


BALMUMUNDAN ERDOĞAN HEYKELİ
Bakan Kılıç konuşmasın ardından Samsun Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan Osmanlı dönemi izlerini taşıyan kostümlerin tanıtımı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi halk oyunları ekibinin gösterisini izledi. Yöresel ürünlerin yer aldığı stantları da gezen Bakan Kılıç, İlkadım Belediyesi'nin yaptırdığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın balmumu heykelinin yanında fotoğraf çektirdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları