loading
close
SON DAKİKALAR

Burun farkıyla güzellik!

Burun farkıyla güzellik!
Tarih: 14.10.2011 - 12:01
Kategori: Sağlık, Yaşam

Türkiye'de en çok yapılan estetik cerrahi işlem burun estetiği...

Burunda yapılan estetik değişikliklerin yüzün tipini değiştirmekle kalmayıp, insanların çok farklı algılanmasına neden olur diyen, Estetik, Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Alper Tuncel, Türkiye’de en çok yapılan estetik cerrahi işlemin burun estetiği olduğunu belirtiyor.

Herkes kendinde olmayanı istiyor

Estetik, Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Alper Tuncel; İsveçliler’in burunlarını büyütmek, Afrikalılar burun uçlarını yükseltmek ve kanatlarını daraltmak,  Karadenizlilerin ise küçültmek için burun estetiği yaptırdığının söylüyor.

Birincil faktör burnun ilk hali

Op.Dr.Alper Tuncel plastik cerrahlara başvuru yapanların Christina Aguilera, Britney Spears, Claudia Scheffer  gibi ünlülere benzemek için burun estetiği  yaptırmak istediklerine değiniyor.  Bunun için “altyapının” yani burnun ameliyat öncesi halinin uygun olup olmadığının önemli olduğunu vurguluyor.

Nefes alma rahatsızlığı varsa…

Op. Dr. Alper Tuncel; burnun bir bütün olduğunu, fonksiyonları ile birlikte şeklinin de düzeltilebileceğini söylüyor. Tuncel, burunda yapılacak işlemlerin tek seansta  bitirilmesi her zaman ideal olduğunu belirtirken özellikle nefes alma problemi yaşayan hastalar için  mevcut rahatsızlığı  çözümlenirken burun şekli ile ilgili  değişiklik işlemini de aynı anda  yaptırmasının kendileri için  çok daha uygun olabileceğinin altını çiziyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları