loading
close
SON DAKİKALAR

Büyükçekmeceli kadınlar sağlık için yürüyor

Büyükçekmeceli kadınlar sağlık için yürüyor
Tarih: 07.02.2018 - 09:40
Kategori: Yerel

Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi tarafından "Herkes İçin Spor" programı kapsamında düzenlenen sabah sporu etkinliklerinin katılımcı sayısı 1600 kişiyi aştı.

Muratçeşme Kadın Spor Merkezi, Tepecik Nejat Uygur Kültür Merkezi, Barış Manço Kültür Merkezi, Voleybol Akademi Tesisleri, Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü Tesisleri ve Sinanoba Büyük Atatürk Parkı olmak üzere 6 ayrı noktada gerçekleşen etkinliklere yeni bir adres daha eklendi. Kumburgaz Mahallesi sakinleri de artık uzman antrenör eşliğinde sabah sporu yapacaklar.

Kumburgaz – Kamiloba arasında sağlık yürüyüşü

Spor faaliyetlerini vatandaşların ayağına götüren Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi antrenörleri tarafından her Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri sabah 09.30 – 10.30 saatleri arasında Büyükçekmece Belediyesi Kumburgaz ek hizmet binası önünde vatandaşlarla buluşacaklar. Burada başlayan yürüyüş Kamiloba Mahallesi’ne kadar sürecek.

Herkese açık

Orta tempolu sabah yürüyüşü sırasında belirlenen noktalarda esneme hareketleri ve aerobik çalışmalarla pekiştirme yapılacak. Kadın – erkek her yaştan Büyükçekmeceliye açık olan program için kayıtlar başladı. 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları