loading
close
SON DAKİKALAR

Can Ataklı Resmi Facebook hesabını açıkladı

Can Ataklı Resmi Facebook hesabını açıkladı
Tarih: 01.09.2015 - 18:35
Kategori: Medya

Can Ataklı bugün twitter hesabından bir açıklama yayımladı...

Can Ataklı bugün twitter hesabından bir açıklama yayımladı; 'Lütfen dikkat; adıma açılmış bir facebook sayfasından "yardım" talebi geldiğini öğrendim. Bu sayfayla hiçbir ilgim yok İçerikle de ilgim yok' dedi.

Neden bu açıklamayı yapma ihtiyacı duyduğunu sorduğumuz Gazeteci-Yazar Can Ataklı www.istanbulgercegi.com'a "Ben CHP'den 25.Dönem İstanbul 1. bölge ön seçimden seçilmiş adayım ve CHP'den 26. Dönem İstanbul adaylığım devam edecek. Benim bir adet resmi facebook hesabım var. Ben de bu açıklamayı Twitter hesabım üzerinden dostlarıma duyurmayı uygun gördüm..."

Resmi Hesabıma bu linkten ulaşabilirsiniz;





Lütfen dikkat; adıma açılmış bir facebook sayfasından "yardım" talebi geldiğini öğrendim. Bu sayfayla hiçbir ilgim yok İçerikle de ilgim yok"


    1. Lütfen dikkat; adıma açılmış bir facebook sayfasından "yardım" talebi geldiğini öğrendim. Bu sayfayla hiçbir ilgim yok İçerikle de ilgim yok


Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Oguz

Surıyelıler turkıye de her seyı bedava buldukları ıcın ulkelerıne gıtmezler. Cunku bır asalak gıbı yasamaya alıstılar. Turkıye de savas olsa ınsanlar baska ulkelere mı kacacak? Mehmet akıf ersoyun dedıgı gıbı yırtarım dagları engınlere sıgmam tasarım lafına aynen katılıyorum.

14.10.2019, 14:11
Oguz

Feto nunde pkk nında akp nın de canları cehenneme her ıs kordugum oldu uzgunum ama bu gemı battı

18.09.2019, 12:30
Yorum Yap

Facebook Yorumları