loading
close
SON DAKİKALAR

Çandarlı Plajlarında Sabah Temizliği

Çandarlı Plajlarında Sabah Temizliği
Tarih: 01.07.2015 - 13:54
Kategori: Yerel

Dünyaca ünlü Çandarlı plajlarında oluşabilecek görsel kirliliği önlemek adına kararlılıkla çalışan Dikili Belediyesi ekipleri kıyı şeridinde günün ilk ışıklarıyla temizlik faaliyeti gerçekleştiriyor.

Dünyaca ünlü Çandarlı plajlarında oluşabilecek görsel kirliliği önlemek adına kararlılıkla çalışan Dikili Belediyesi ekipleri kıyı şeridinde günün ilk ışıklarıyla temizlik faaliyeti gerçekleştiriyor.

KUMSALLARDA MINTIKA TEMİZLİĞİ

Dikili Belediyesi Çandarlı Şubesi ekipleri, dünyaca ünlü Çandarlı plajlarında olumsuz bir görüntüye meydan vermemek için her sabah saat 5.00'da mıntıka temizliği gerçekleştiriyor.

ÇALIŞMALAR GÜNÜN İLK IŞIKLARIYLA BAŞLIYOR

Yaz tatilinin tüm hızıyla devam ettiği şu günlerde Çandarlı’ya akın eden yerli ve yabancı turistlerin daha güzel ve temiz bir kumsalda güneşlenip denizden faydalanabilmeleri amacıyla Dikili Belediyesi Çandarlı Şubesi ekipleri günün ilk ışıklarıyla mavi bayraklı Çandarlı Doğu ve Batı Plajlarında başlattığı temizlik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ellerindeki tırmık, süpürge ve küreklerle gece saatlerinde oluşan rüzgar ve fırtınalarla denizin geri kustuğu ve kumsala dalgalanma ile gelen kurumuş deniz erişteleri, yosunlar, kaba kum ve diğer katı atıkları toplayıp, plajları pırıl pırıl hale getiren ekiplerin büyük bir özveriyle gerçekleştirdiği, çalışmalar sabah saat 05'te başlayıp 3 saat aralıksız sürerek saat 08’te son buluyor.

“ÇANDARLI’MIZ İÇİN, GEREKEN HASSASİYETİ HEP BİRLİKTE GÖSTERMELİYİZ”

Çalışmalar hakkında bilgi veren Dikili Belediyesi Çandarlı Şubesi Zabıta Amiri Ali Turgut “Çandarlı bölgemiz deniziyle, kumsallarıyla, yeşil doğasıyla ve doğal güzellikleriyle ülkemizin gözbebeğidir. Bizlerde belediye olarak dünyaca ünlü güzelliklere sahibi olmanın bilinciyle üzerimize düşen tüm çalışmaları gerçekleştirme kararlığındayız. Başkanımız Mustafa Tosun da Çandarlı bölgemize çok önem veriyor. Çalışma arkadaşlarımız ve biz, başkanımız Mustafa Tosun’dan aldığımız güçle özellikle kumsallarda yaptığımız çalışmalarla yerli ve yabancı misafirlerimizin plajlarımızdan en sağlıklı şekilde yararlanmasını sağlamak istiyoruz. Ancak ilçemize gelen yerli ve yabancı turistlerin memnun kalması ve turist sayımızın artması için görev sadece belediyemize değil, esnaflarımıza da, halkımıza da düşüyor. Temiz bir Dikili, temiz bir Çandarlı, temiz çevre ve yeşil doğa için hep beraber el ele verirsek üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun kalmaz. Buradan tüm vatandaşlarımıza ve esnafımıza çağrıda bulunarak dünyanın en güzel yerlerinden biri olan Çandarlı’mız için, gereken hassasiyeti her zaman el ele, omuz omuza birlikte gösterelim diyorum” dedi

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları