loading
close
SON DAKİKALAR

Çavlan Çiftçi: Savcı Kiraz hastaneye geldiğinde hayatını kaybetmişti

Çavlan Çiftçi: Savcı Kiraz hastaneye geldiğinde hayatını kaybetmişti
Tarih: 01.04.2015 - 10:47
Kategori: Sağlık, Yaşam

İstanbul Adalet Sarayı’ndaki rehine operasyonunda ağır yaralanan Savcı Mehmet Selim Kiraz kaldırıldığı Florence Nightingale Hastanesi'nde şehit oldu.

İstanbul Adalet Sarayı’ndaki rehine operasyonunda ağır yaralanan Savcı Mehmet Selim Kiraz kaldırıldığı Florence Nightingale Hastanesi'nde şehit oldu. İstanbul İl Sağlık Müdürü Selami Albayrak ve İstanbul Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çavlan Çiftçi konuyla ilgili olarak hastane önünde açıklama yaptı. Çiftçi, "Savcı Kiraz hastaneye getirildiğinde tamamen solumu ve kalbi durmuş durumdaydı. Tüm müdahaleyi tüm ekibimiz yaptı ve hastayı hemen ameliyata aldık. Ancak ameliyata, her türlü müdahaleye rağmen maalesef şehit verdik. Geldiğinde hayatını kaybetmişti" dedi.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Selami Albayrak ve İstanbul Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çavlan Çiftçi, hastane önünde Savcı Kiraz'la ilgili açıklama yaptı. Selami Albayrak, "Sayın savcımıza menfur bir saldırı gerçekleşti. Saldırı gerçekleştikten 2 dakika içinde Florence Nightingale Hastanemize ulaştırıldı. Hastanemize ulaştığında çok ciddi bir yaralanma olmuştu. Yapılan bütün müdahalelere rağmen, bütün girişimlere ve cerrahi ekibin ve hekimlerimizin gayretine rağmen, ne yazık ki bir görev şehidi verdik ve sayın Savcımızı kaybettik. Milletimizin başı sağolsun" dedi.

"SOLUNUMU, KALBİ TAMAMEN DURMUŞTU"

İstanbul Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çavlan Çiftçi de, "Ateşli silah yaralanması... Hem baş, hem göğüste. Tamamen solumu ve kalbi durmuş durumdaydı. Tüm müdahaleyi tüm ekibimiz yaptı ve hastayı hemen ameliyata aldık. Ancak ameliyata, her türlü müdahaleye rağmen maalesef şehit verdik. Geldiğinde hayatını kaybetmişti. Solunumu, kalbi tamamen durmuştu. Hiçbir hayati fonksiyonu yoktu. Saat 20.50 sıralarında geldi, 21.55'te kaybettik. Ama geldiğinde zaten kaybetmiştik. 1 saat boyunca müdahale ettik. Tüm ekibimiz burada hazır bekliyorduk. Savcımızı hemen aldık, maaasef tüm çabalarımıza rağmen kaybettik. Başımız sağolsun" dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları