loading
close
SON DAKİKALAR

Çekmeköy'deki helikopter kazasında yaşamını yitiren askerler için tören düzenlendi

Çekmeköy'deki helikopter kazasında yaşamını yitiren askerler için tören düzenlendi
Tarih: 12.02.2019 - 15:44
Kategori: Gündem

İstanbul Çekmeköy'de helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren dört asker, hastanede düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.

İstanbul Çekmeköy'de askeri helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Yüzbaşı Ümit Özerli, Yüzbaşı Semih Özcan, Astsubay Başçavuş İlyas Kaya ve Astsubay Üstçavuş Yakup Avşar için askeri tören düzenlendi.

Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen törene, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, şehitlerin aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Yaşamını yitiren askerlerin tabutları katafalka konuldu, saygı duruşunun ardından öz geçmişleri okundu. İstanbul Müftüsü Hasan Kamil Yılmaz, dua okudu.

Cenazeler törenin ardından askeri araçlara konularak, Atatürk Havalimanı'na doğru yola çıktı.

Askerler için Atatürk Havalimanı'nda da tören düzenlendi. Yüzbaşı Ümit Özerli'nin cenazesi İzmir'e, Yüzbaşı Semih Özcan'ın cenazesi Ankara'ya, Astsubay Başçavuş İlyas Kaya'nın cenazesi Eskişehir'e ve Astsubay Üstçavuş Yakup Avşar'ın cenazesi Niğde'ye askeri uçakla gönderildi. 

Kaynak : AA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları