loading
close
SON DAKİKALAR

Celal Ülgen: Bu gerekçelerin Sulh Ceza Hakimine sunulduğuna inanmıyorum

Celal Ülgen: Bu gerekçelerin Sulh Ceza Hakimine sunulduğuna inanmıyorum
Tarih: 19.05.2017 - 13:05
Kategori: Gündem

Sözcü Gazetesi'nin avukatı Celal Ülgen: İnsan aklıyla alay eden gerekçeler var. Bu gerekçelerin kanıtlarının olduğuna da bunların Sulh Ceza Hakimine sunulduğuna da hakimin bunlara baktığına da inanmıyorum.

Sözcü Gazetesi'nin avukatı Celal Ülgen, "İnsan aklıyla alay eden gerekçeler var. Bu gerekçelerin kanıtlarının olduğuna da bunların Sulh Ceza Hakimine sunulduğuna da hakimin bunlara baktığına da inanmıyorum" dedi.

Can Ataklı'nın Halk TV'de yayınlanan programın telefonla bağlanan Ülgen, Arama ve el koyma kararına göre 4 kişinin evinde arama yapılıyor. Burak Akbay'ın evinde arama sona erdi. Herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığına dair tutanak tutuldu ve polisler ayrıldı. Gözaltı kararı yok. Fiili olarak gözaltı uygulanıyor"ifadelerini kullandı.

Ülgen şunları söyledi:

"İnsan aklıyla alay eden gerekçeler var. Bunlar; bir bulmacada yukarıdan aşağıya Yerdoğan çıkıyormuş. Sözcü'nün FETÖ ile mücadelesi bilinen Saygı Öztürk'ün bir yakının FETÖ'nün Brezilya imamı olduğu  iddia ediliyor. Polisleri bırakın savcı ve hukukçulara hukuk eğitimi verememişiz. Bir başka gerekçe, Cumhurbaşkanını Marmaris'te kaldığı ev internet sitesinde bildirilmiş. Diğeri de MASAK'tan aldıkları bilgiye göre FETÖ ile iltisaklı kişilerle iş yapılmış. Bunlar absürt şeyler. Bu gerekçelerin kanıtlarının olduğuna da Sulh Ceza Hakimine sunulduğuna da hakimin bunlara baktığına da inanmıyorum. Yargı bu hale geldi, yazıklar olsun."

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları