loading
close
SON DAKİKALAR

CENGİZ-LİMAK-KOLİN Bursa UEDAŞ'da işçi kıyımı yapıyor

CENGİZ-LİMAK-KOLİN Bursa UEDAŞ'da işçi kıyımı yapıyor
Tarih: 23.12.2014 - 01:02
Kategori: Sendika

DİSK ENERJİ-SEN Sendikası 23 Aralık 2014 Salı saat 17:30 da Altıparmak başlangıcı Şaypa önün de buluşarak UEDAŞ önüne yürüyoruz.

DİSK ENERJİ-SEN Sendikası CENGİZ-LİMAK-KOLİN şirketler gurubunun devraldığı BURSA UEDAŞ’da işçilerin işten çıkarılmasını protesto ediyor ve destek çağrısı yapıyor...

DİSK ENERJİ-SEN Sendikası olarak Türkiye’nin her köşesin de çalışan enerji işçilerini sendikamız çatısı altında örgütlenme faaliyetini yürütmekteyiz. CENGİZ-LİMAK-KOLİN şirketler gurubunun devraldığı BURSA UEDAŞ’ da bu yerlerden bir tanesidir. Anayasal haklarını kullanan işçiler sendikamıza üye olmuş ancak kanun, yasa tanımayan CLK ortak şirketler gurubu önce 11 üyemizi hukuksuzca işten atmış yaptığımız uyarı açıklamalarına rağmen kanunsuzlarına devam eden CLK şirketi 5 arkadaşımızın daha yasa dışı bir şekilde işten çıkartmıştır.

Sendikamız işten atılan üyelerimiz ve çalışan işçi arkadaşlarımız ile “ATILAN İŞÇİLER GERİ ALINSIN – İNSANCA BİR YAŞAM İSTİYORUZ” demek için 23 Aralık 2014 Salı saat 17:30 da Altıparmak başlangıcı Şaypa önün de buluşarak UEDAŞ önüne yürüyoruz.

Tüm emek dostlarını ve basın emekçilerini yapacağımız basın açıklamasına destek olmaya çağırıyoruz.

TARİH: 23-12-2014 (SALI)
YER : Altıparmak başlangıcı (şaypa önü)
SAAT : 17:30
İRT TEL: 536 293 83 89

Biz Haklıyız Biz Kazanacağız! İşimiz Geri Alacağız!

DİSK/ENERJİ-SEN

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

CENGİZ-LİMAK-KOLİN Bursa UEDAŞ'da işçi kıyımı yapıyor

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları