loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'nin Belediye Başkanları Ankara'da toplanıyor

CHP'nin Belediye Başkanları Ankara'da toplanıyor
Tarih: 06.05.2016 - 12:52
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi, CHP Genel Merkezi'nde Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığında Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un koordinesinde 7 Mayıs 2016 saat 10:00'da Ankara’da Belediye Başkanları toplantısı gerçekleştirecek.

Cumhuriyet Halk Partisi, CHP Genel Merkezi'nde Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığında Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un koordinesinde 7 Mayıs 2016 saat 10:00'da Ankara’da Belediye Başkanları toplantısı gerçekleştirecek. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin belediye başkanlarıyla bir araya gelecek. Bu yıl ilki 7 Mayıs'ta Ankara'da gerçekleşecek toplantıların, üçer aylık periyotlar halinde tekrarlanması düşünülüyor.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un koordinesinde düzenlenecek toplantılarda, CHP'li belediyeler çalışmalarını paylaşacak.

Projeler ve belediyelerin uygulamaları konusunda görüş alışverişinde bulunulacak toplantılarda, belediyelerin, sosyal projeler geliştirerek, vatandaşlarla daha çok iç içe olmalarının yol haritası çizilecek.

Bu toplantıda belediye başkanları sorunlarını ve projelerini anlatırken CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve MYK yöneticileri de başkanlardan beklentilerini ve özellikle örgütlerden gelen şikayetleri aktaracak.

7 Mayıs 2016 saat: 10:00'da gerçekleşecek toplantının programı şöyle:


Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları