loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Ethem İnal: Doğup büyüdüğüm, doyduğum kentime borcumu ödeme zamanı

CHP Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Ethem İnal: Doğup büyüdüğüm, doyduğum kentime borcumu ödeme zamanı
Tarih: 16.12.2018 - 18:17
Kategori: Siyaset

CHP Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Ethem İnal'dan doğup büyüdüğü Bornova Erzene Mahallesi'nde yoğun mesai yaptı.

Bornova'nın mahallelerini karış karış gezen sivil toplum örgütleriyle tek tek bir araya gelen İnal, "Doğup büyüdüğüm, eğitimimi tamamladığım, doyduğum, baba olduğum kentime borcumu ödeme zamanı" dedi.

"YORGUNLUK TEPEDEN TIRNAĞA TÜM AKP'Yİ SARDI"

31 Mart Yerel seçimlerinin en başarılı partinin CHP olacağını söyleyen İnal, "CHP olarak başarı çıtasını 31 Mart'ta en tepeye koyduk. Cumhuriyet Halk Partisi yerelde ve genelde yüksek katma değerli ekonomik büyümeyi, hakça sosyal bölüşümü, çağdaş ve nitelikli bir yaşamı yurttaşlarımızın refahı için öncelikli amaç edinmiş bir partidir. Türkiye'nin dört bir yanında, İzmir'imizde, Bornova'mızda partimiz seçimlerden zaferle çıkacak ve bu ilkeleri hayata geçirecek. AKP'nin hizmet etmeye ne takati ne de dermanı kaldı. Yılgınlık, metal yorgunluğu tepeden tırnağa tüm AKP'yi sardı. Biz geleneğin ve geleceğin partisiyiz. 95 yaşındaki partimiz ilk günkü ruhla ve ilk günkü heyecanla halkımızı layık olduğu yaşama kavuşturma arzusu ile yanıp tutuşmaktadır" diye konuştu.

Bornova Erzene Mahallesi'nde yoğun ilgiyle karşılanan İnal, "Doğup büyüdüğüm, eğitimimi tamamladığım, doyduğum, baba olduğum kentime borcumu ödeme zamanı. Etkin, verimli, şeffaf ve denetlenebilir bir yönetim anlayışıyla kentimize hizmet etme zamanı. Hemşerilerimizin huzuru ve refahını sağlayabilmek için, ekonomik ve sosyal hayata dair atılımları, yatırımları aralıksız hayata geçirme zamanı. Kentimizin sorunlarını ve bu sorunların çözümlerini biliyoruz. Başkanlığımızda hizmet binalarını tek çatı altında toplayacak yurttaşlarımızın hizmet alımında zaman kaybına uğramalarının önüne geçeceğiz" dedi.

"KENTİMİZİN HER NOKTASINA TAŞIYACAĞIZ!"

Geleceğin kenti Bornova'yı yaratmak için göreve talip olduklarını söyleyen İnal şöyle konuştu:

"Sürdürülebilir enerji eylem planımız hazır. Belediye binalarında ve parklarında yeşil kaynaklı enerji üretimine geçeceğiz. Üretimi güneş tarlaları ve rüzgar enerjisiyle destekleyeceğiz. Artan nüfusla birlikte daralan yaşam alanlarını hızla arttıracak, kentimizin modern ve çağdaş kimliğinin güçlenmesine vesile olacağız. Bornova'mızın spor kenti kimliğini ileriye taşıyacak, güçlendirecek çalışmaları yatay ve dikey yapılaşma fark etmeksizin kentimizin her noktasına taşıyacağız."

Kaynak : http://www.egedesonsoz.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları