loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'den Erdoğan'a Kur'an yanıtı

CHP'den Erdoğan'a Kur'an yanıtı
Tarih: 04.05.2015 - 15:37
Kategori: Siyaset

CHP'li emekli müftü Özkes'ten Erdoğan'a Kur'an cevabı...

CHP'li emekli müftü Özkes'ten Erdoğan'a Kur'an cevabı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Siirt'te yaptığı konuşmada, "Ben Kur'an'la büyüdüm, Kur'an'la yaşıyorum" sözleriyle, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sert eleştirisine, CHP'nin emekli müftü milletvekili İhsan Özkes'ten yanıt geldi.

Hürriyet'e konuşan Özkes, şöyle dedi;
"Recep Tayyip Erdoğan Kur'an'la büyüdüğünü, Kur'an'la yaşadığını söylüyor. Kur'an'la büyüyüp, Kur'an'la yaşadığını iddia eden birinin, Kur'an'ın hırsızlığı haram kıldığını, yolsuzluğu haram kıldığını, rüşveti haram kıldığını, kul hakkı yemeyi haram kıldığını, israfı haram kıldığını, baskıyı ve zulmü haram kıldığını bilmesi gerekmez mi? Kur'anla yaşadığını iddia eden birinin bu ilahi emirlere harfiyen uyması gerekmez mi?"

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Siirt’teki konuşmasında,CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, “Kenan Evren gibi Kur'an'ın istismarını yapıyor” sözlerine çok ağır cevap vermişti. Erdoğan, "Sayın Kılıçdaroğlu, ben Kur'an ile büyüdüm, Kuran ile yaşıyorum. Onu sen kendine söyle. Kendi şahsında Kur'an’ın yerinin ne olduğu malum" demişti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları