loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Edirne Milletvekili adayı Yakup Atalay, seçim çalışmalarını sürdürüyor

CHP Edirne Milletvekili adayı Yakup Atalay, seçim çalışmalarını sürdürüyor
Tarih: 12.06.2018 - 16:40
Kategori: Yerel

Yaklaşan 24 Haziran seçimleri için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren CHP Edirne Milletvekili Adayı Yakup Atalay, Uzunköprü İlçe Başkanı Özlem Becan ve ilçe örgütü ile köy ziyaretlerine devam ediyor.

Ziyaret ettiği köylerde büyük bir ilgi ve sempatiyle karşılanan Atalay, dün akşam da Uzunköprü’nün Yağmurca, Karabürçek ve Elmalı köylerini ziyaret etti.

Konuşmasında AKP iktidarının uygulamaları ile çiftçilerin borçlandırıldığını, üretimden uzaklaştırıldığını ve tarım ve hayvancılığın bitirildiğini söyleyen Atalay, "CHP iktidarında çiftçinin üretimde kullandığı mazotu 3 TL'den vereceğiz" dedi.

Atalay, Türkiye’yi tarımda ithalatçı olmaktan çıkarıp, ihracatçı hale getireceklerini ve Tarım Kanunu’nun 21. Maddesi’ni uygulayacaklarını kaydederek, "Gayri Safi Yurt İşi Hasılanın % 1’i kadar vereceğimiz tarım desteğini iki katına çıkaracağız" diye konuştu.

Tarımsal üretimde kullanılan tohum, gübre ve tarım ilacı gibi girdilerin vergilerini düşürerek, maliyetleri aşağıya çekeceklerinin de sözünü veren Atalay, “Çiftçinin yüzünü yeniden hep birlikte güldüreceğiz” dedi.

24 Haziran’da Edirne’de 4-0 yaparak parlamentoda çoğunluğu sağlayacaklarını belirten Yakup Atalay, "Muharrem İnce’yi de hepimizin Cumhurbaşkanı olarak göreceğiz" dedi.
 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları