loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Genel Sekreteri Sındır: Bütün sorunların çözüm yeri Meclis’tir!

CHP Genel Sekreteri Sındır: Bütün sorunların çözüm yeri Meclis’tir!
Tarih: 28.08.2016 - 10:41
Kategori: Siyaset

Denizli Bekilli Belediyesince düzenlenen 15. Bekilli Demokrasi yürüyüşünde CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, vatandaşlarla buluştu.

Denizli Bekilli Belediyesince düzenlenen 15. Bekilli Demokrasi yürüyüşünde CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, vatandaşlarla buluştu. Sındır, “Meclis çatısı altında milletimizden aldığımız iradeyle bütün sorunları çözebiliriz. Meclis derhal toplanmalı ve Terörü Araştırma Komisyonu kurulmalıdır” dedi.

“BU TOPRAKLARI CAN VEREREK VATAN YAPTIK”

Türkiye’nin çetin ve zor günlerden geçtiğini ifade ederek sözlerine başlayan Sındır, “Ülkemiz çok tehlikeli bir dönemden geçmekte. Hemen her gün artarak devam eden terör saldırıları yüreğimizi yakmakta. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun ve parti konvoyumuzun Artvin ziyareti esnasında menfur bir saldırı ile karşı karşıya kalması da terörün gerçek yüzünü bir kez daha gösterdi. Milletimize büyük geçmiş olsun. Bu saldırı milletimizin birlik ve beraberliğine, demokrasimize yapılmıştır. Terör, kimden ne şekilde nerede gelirse gelsin, bu terörün adı da ne olursa olsun, ister PKK ister İŞİD ister FETÖ hepsini şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Bize bu vatan tepside sunulmadı, bu toprakları can vererek vatan yaptık. Bundan sonra ülkemizi ve milletimizi savunmak için yine aynı inanç ve kararlıkla vatansever duruşumuzu sürdüreceğiz” dedi.

“YURTTAŞLARIMIZIN TEMEL GÖREVİ!”

Cumhuriyet’i ve vatanı korumanın her bir yurttaşın temel görevi olduğunu belirten Sındır, “Cumhuriyet’imizi kuran büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehitlerimizden ve gazilerimizden aldığımız emaneti korumak ve geleceğe taşımak hepimizin en temel görevidir. Terör asla bu topraklarda başarılı olamayacak. Teröre umut verenler, terörü besleyenler hedeflerine ulaşamayacak. Anadolu’nun bin yıllık kardeşliği ve Cumhuriyetimizin temel değerleriyle her türlü sorunun ve belanın üstesinden gelecek güce ve kabiliyete sahibiz. Bugün de Meclis çatısı altında milletimizden aldığımız iradeyle bütün sorunları çözebiliriz. Meclis derhal toplanmalı ve Terörü Araştırma Komisyonu kurulmalıdır” dedi.

“BİRLİKTELİĞİMİZ HİÇBİR HAİN PLANIN KURBANI OLMAYACAK”

Cumhuriyet değerlerine ve kuruluş felsefesine bağlı kalmanın önemini vurgulayan Genel Sekreter Sındır sözlerini şöyle sonlandırdı: “Bugün ayyuka çıkan terör olaylarıyla bir kez daha anladık ki Cumhuriyet’in kurucu değerlerine, kuruluş felsefesine, demokratik, laik, sosyal hukuk devletine bağlı kaldığımız ve bu değerleri koruduğumuz kolladığımız taktirde terörü bitirebiliriz. Bizi etnik, mezhep, din temelinde ayrıştırmaya çalışanlara karşı birlik ve beraberlik içerisinden olduğumuz sürece terörü bu ülkeden def edebiliriz. Bu topraklardaki birliktelik hiçbir hain planın kurbanı olmayacak, milletimizin aydınlık Türkiye geleceği hedefleri karşısında terör başarıya ulaşamayacak.”

Vişne Haber Ajansı  

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları