loading
close
SON DAKİKALAR

CHP İstanbul 1. Bölge Seçim Koordinasyonu Çalışıyor

CHP İstanbul 1. Bölge Seçim Koordinasyonu Çalışıyor
Tarih: 17.04.2015 - 16:37
Kategori: Siyaset

CHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili adayları, il yöneticileri, ilçe başkanları ve SKM yöneticileri seçim sürecini değerlendirdikleri toplantıda 20 Nisan’da kampanyayı başlatma kararı aldılar.

CHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili adayları, il yöneticileri, ilçe başkanları ve SKM yöneticileri seçim sürecini değerlendirdikleri toplantıda 20 Nisan’da kampanyayı başlatma kararı aldılar.

CHP İstanbul 1. Bölge’de kampanya başlıyor

CHP İstanbul 1.Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’nde CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları,14 İlçe Başkanı, İstanbul İl yöneticileri ve SKM yöneticileri katıldı.CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve 1.Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi sorumlusu Ali Cihat Işık’ın başkanlığında yapılan toplantıda seçim kampanyasında uygulanacak program ve politik açılımlar değerlendirildi. Çeşitli değerlendirmelerden sonra toplantıda seçim kampanyasının ana hatları belirlendi ve 19 Nisan’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim bildirgesini açıkladıktan sonra kampanyanın 20 Nisan itibariyle başlamasına karar verildi. Toplantıya şu kişiler katıldı:

1.BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Gamze Akkuş İlgezdi, Barış Yarkadaş, Mahmut Tanal, Oğuz Kaan Salıcı, İhsan Özkes, Onursal Adıgüzel, Ali Özcan, Metin Ağırman, Kadir Gökmen Öğüt, Cem Haydar Bektaş, Birsen Tursun Demirel, İrfan Karacan, Derya Şentürk, Mustafa Can Ataklı, Necdet Saraç, Hasan Uzunyayla, İlkay Orhan, Erkan Başboğa, İrfan Hüseyin Yıldız,Nurettin Sarıbal, Hüsniye Kaya, Özgen Nama, Süleyman Güzel, Yaşar Hasan Yalçınkaya ve Doğan Çakmak katıldı.

İLÇE BAŞKANLARI

Adalar İlçe Başkanı Hıdır Delipınar, Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Beykoz İlçe Başkanı Şevket Arıkan, Çekmeköy İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt, Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin, Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç, Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz, Pendik İlçe Başkanı Kemal Ercan, Sancaktepe İlçe Başkanı E. Gamze Öztürk, Sultanbeyli İlçe Başkanı Hayati Bozkaya, Tuzla İlçe Başkanı Ali Çelik, Ümraniye İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, Üsküdar İlçe Başkanı Erdoğan Altan.

İL YÖNETİCİLERİ VE SKM SORUMLULARI

Ali Cihat Işık (İl Başkan Yardımcısı ve 1. Bölge SKM Sorumlusu), Cemal Coşkun (İl Yönetim Kurulu Üyesi ve SKM Siyasi ve İdari İşler Sorumlusu), Ergün Eğin (İl Yönetim Kurulu Üyesi ve AR-GE Strateji ve Bilişim Sorumlusu), İlhan Koç (İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Sultanbeyli Sorumlusu), Çağdaş Murat Sabancı (İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Tuzla Sorumlusu), Hüseyin Sınırtaş (İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Kartal Sorumlusu), Ali Rıza Yıldırım (İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Ataşehir Sorumlusu), Sait Yılmaz (İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Beykoz Sorumlusu), Mahmut Zeki Çakır (Maltepe Sorumlusu), Alper Yeğin (Sancaktepe Sorumlusu), Ali Gökhan Özkara (Gençlik Sorumlusu), Suat Özçağdaş (Program Koordinatörü), Necdet Saraç (Basın ve İletişim Koordinatörü)

CHP Muhtarlarla, Romanlarla ve Mahalle Temsilcileri ile buluşuyor!

Yarınki program şöyle;

MUHTARLA BULUŞMA

(CHP İl Başkanı Murat Karayalçın’ın katılımıyla)
18 Nisan 2015 / Cumartesi 10:00
Adres: Vesta Restaurant, Meltem Sok. No: 18,Sahil Yolu / KARTAL

* * *
ROMANLARLA BULUŞMA

18 Nisan 2015 / Cumartesi 14:00
Adres: CHP İstanbul 1. Bölge SKM, Altay Çeşme Mahallesi,
Samanyolu Sok. No. 25 / MALTEPE

* * *
1. Bölge Mahalle Temsilcileri Toplantısı

18 Nisan 2015 / Cumartesi 16:00
Adres: CHP İstanbul 1. Bölge SKM, Altay Çeşme Mahallesi,
Samanyolu Sok. No. 25 / MALTEPE

CHP İstanbul 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi

Vişne Haber Ajansı - Sevcan Yörük

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları