loading
close
SON DAKİKALAR

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu istifasını geri çekti

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu istifasını geri çekti
Tarih: 28.01.2019 - 05:21
Kategori: Siyaset

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu istifasını geri çektiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

İstanbul İl Başkanlığı görevinden istifa eden Canan Kaftancıoğlu partililerin ikna çalışmaları sonucu istifasını geri çekme kararı aldı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kaftancıoğlu, " Yerel seçim sürecinde CHP İstanbul örgütünün sesini partimizin karar mekanizmalarına yeterince yansıtamadığımı düşündüğüm için, vicdani kararımla il başkanlığından ayrılarak bundan sonraki sürece partimizin bir neferi olarak devam etme kararı almıştım.İl yönetimindeki arkadaşlarımın ve örgütümüzün yoğun baskısıyla, partimize, örgütümüze, seçmenimize ve İstanbul’a olan sorumluluğum gereği görevime ve mücadeleme devam ediyorum" dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, il başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. CHP bugün aralarında İstanbul'un ilçelerinin de olduğu birçok yerde adaylarını belirlemek için önce MYK'yı ardından Parti Meclisi'ni topladı.

MYK'da belirlenen isimlerin Parti Meclisi'nde görüşülmesi sırasında CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan istifa haberi gelmişti.

Daha önce Twitter hesabından açıklama yapan Kaftancıoğlu, "Daima pusulam olan CHP Örgütüm; sizlerin inancı ve verdiği yetkiyle, bir şey olmak için değil, hep birlikte bir şey başarmak için yola çıktım. Ve bugünden itibaren İl başkanınız olarak değil, partimin yılmaz,yorulmaz bir üyesi olarak İstanbul hayalimizi, hayata geçirmek için varım" demişti.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları