loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Engin, terör saldırısında yaralanan vatandaşları ziyaret etti

CHP'li Engin, terör saldırısında yaralanan vatandaşları ziyaret etti
Tarih: 01.07.2016 - 12:44
Kategori: Siyaset

CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, 28 Haziran 2016 tarihinde Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen menfur terör saldırısında yaralananları ve ailelerini hastanede ziyaret etti.

CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, 28 Haziran 2016 tarihinde Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen menfur terör saldırısında yaralananları ve ailelerini hastanede ziyaret etti ve patlamada hayatını kaybeden Göksel Kurnaz’ın Şişli Camii’nde yapılan cenaze törenine katıldı.

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavileri devam eden yaralıları ve ailelerini ziyaret eden Didem Engin, ailelerin acısını paylaşarak terörün her türlüsünü, nereden gelirse gelsin, şiddetle kınadığını, lanetlediğini belirtti.

Saldırı sebebiyle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabır, yaralılara acil şifa dileyen Didem Engin, daha önce partisi CHP tarafından verilen terör konulu araştırma önergelerinin Meclis’te AKP tarafından reddedildiğini hatırlatarak "Atatürk Havalimanı’ndaki menfur terör saldırısı sonrasında terörün araştırılması için dün Meclis’e sunduğumuz önerimizi AKP'li vekiller yine reddetti. Daha önceki Meclis konuşmalarımda da söylemiştim, bugün ne yazık ki yinelemek zorunda kalıyorum. Terör nedeniyle insanların sokağa çıkmaktan korktuğu bir ülkeye dönüşmüş durumdayız" dedi.

Ülkemizde son 1 yıl içerisinde 17 kez canlı bomba ve bombalı araçla saldırı düzenlendi, saldırılarda polis, asker ve sivil olmak üzere toplam 298 kişi hayatını kaybetti, bine yakın vatandaşımız da yaralandı. Bir ülkenin sürekli olarak terör saldırılarına maruz kalmasının, o ülkenin iyi yönetilmediğinin, iç ve dış politikasının ciddi bir zafiyet içinde olduğunun bariz bir göstergesi olduğunu söyleyen Didem Engin, "Hükümet artık sorumluluklarının farkına varmalı. Güvenlik ve istihbarat zafiyetinin önüne geçmek için bir an evvel gereken tedbirleri almalı" dedi. 

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları