loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Koç: Maceraya götürme vizesi verilmeyecek

CHP'li Koç: Maceraya götürme vizesi verilmeyecek
Tarih: 09.10.2015 - 19:28
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Haluk Koç, 1 Kasım genel seçimleri çerçevesinde Ankara ikinci seçim bölgesindeki seçim çalışmalarını İvedik Hurdacılar Sitesinde sürdürdü.

1 Kasım genel seçimleri çerçevesinde Ankara ikinci seçim bölgesindeki seçim çalışmalarını İvedik Hurdacılar Sitesinde sürdüren CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Haluk Koç seçim sonuçlarına yönelik tespitlerini, “millet 7 Haziran kararını temyiz edecek; 7 Haziran’daki iradesinin arkasında duracak ve AKP’ye tek başına iktidar olanağı vermeyecek” sözleriyle paylaştı.

Hurdacılar Sitesi esnafını Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe ile birlikte ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinleyen Koç, 7 Haziran sonrası süreci değerlendirirken 1 Kasım’a yönelik mesajlar verdi. Türkiye’nin özellikle dış politika konusunda tarihi günler yaşadığını vurgulayan Koç, zamanında yaptıkları uyarıların dikkate alınmadığını söyledi. Koç özetle şu mesajları verdi:



AKP’YE İKİNCİ ŞANS YOK: 

En başta şunu söylemek lazım. Üç hayta sonra seçime gidiyoruz. Ama niye gidiyoruz, bu seçim neden yapılıyor? Türkiye komşularıyla neden bu halde. Rusya ile ilişkiler nasıl bu duruma geldi. Gereksiz bir seçim bu. Çünkü biz seçimimizi zaten yapmıştık. Millet zaten kararını vermişti, zaten iradesini ortaya koymuştu. AKP’ye Türkiye’nin, ülkenin kaderine bir kez daha karar verme olanağı verilmeyecek. AKP’ye ikinci bir şans verilmeyecek. Millet 7 Haziran’da sandıkta verdiği kararı 1 Kasım’da temyiz edecek.

KARAR DEĞİŞİKLİĞİ OLMAYACAK: 

Bakmayın siz yorumlara, bakmayın siz sokakta pek de seçim havası olmamasına. Milletimiz tarihi bir seçime gittiğimizin pekala farkında. Ancak 7 Haziran’da verdiği kararın da bilincinde. Bu kararın arkasında duracak.



MACERAYA GÖTÜRME VİZESİ VERİLMEYECEK: 

Milletimiz artık her şeyi görüyor, her şeyi biliyor. 13 yıldır çektiği sıkıntıları, baskıları, zulmü en iyi onlar biliyor. 13 yıl yönettikten sonra emekliyi, asgari ücretliyi, taşeronu ağzına almaya başlayanlar kimseyi kandıramayacaktır. Millet bunlara ülkeyi maceraya götürme vizesi vermeyecektir. Sahada bu kararlılık var, hergün bu tespiti yapıyoruz.

HERKES MUTSUZ, NEDENİ AKP’NİN HAYALİ POLİTİKALAR: 

Bugün ülkede çöp toplayan hurdacı da, dövizle iş yapan sanayici de, kıt kanat geçinen emekli de, 21. Yüzyılda bile yurt sorunu yaşayan öğrenci de mutsuz. Nedeni AKP’nin hayal dünyası politikaları. İnsanlar mutsuz, işsiz; ülke ise her türlü tehdit altındaysa millet bunun sorumlularına yönetme ehliyeti vermeyecektir; bitti, nokta.



KASIM’DA GELMİŞLERDİ, GELDİKLERİ GİBİ KASIM’DA GİDECEKLER: 

Biliyorsunuz bunlar 13 yıl önce yine Kasım’da gelmişlerdi. Ama koşullar çok farklıydı. Kriz, uluslararası konjonktür, o zamanki siyasi liderler hepsi bunlara yaramıştı. Şimdi yine Kasım’da tarihi bir seçim var ve geldikleri gibi yine Kasım’da gidecekler… Ama bu Kasım’da onlar için dosyalar açılacak ve “hesap verme” dönemi başlayacak.

ÇARPITMA AHMET BEY, CESUR OL, GERÇEKLERİ AÇIKLA: 

Başbakan hala koalisyon kurulamaması gerçeğini sindirebilmiş değil. Aslında en iyi O biliyor. Bir kez daha kendisine sesleniyorum: Çarpıtma Ahmet Bey! 7 Haziran sonrası hükümet kurulamamasının nedenini en iyi sen biliyorsun. Korkma, saray vesayetinden çık, cesur ol, millete yalan söyleme, çamura yatmadan gerçekleri açıkla.

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları