loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Nazlıaka'dan Gökçek'e suç duyurusu

CHP'li Nazlıaka'dan Gökçek'e suç duyurusu
Tarih: 21.10.2014 - 14:55
Kategori: Gündem

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile yaşadığı polemiğe ilişkin soruları yanıtladı.

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, milletvekilini itibarsızlaştırma ve hakaret süreci yaşandığını, buna izin vermeyeceğini belirterek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında yargıya başvuracağını, suç duyurusunda bulunacağını bildirdi.

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile yaşadığı polemiğe ilişkin soruları yanıtladı. Bu konunun ailesi açısından hassasiyet içerdiğini vurgulayan Nazlıaka, avukatına talimat verdiğini ve gerekli işlemlerin yapılacağını kaydetti. Nazlıaka, Gökçek ile ilgili suç duyurusunda da bulunacağını bildirdi.

Bir milletvekilini itibarsızlaştırma, hakaret süreci yaşandığını savunan Nazlıaka, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben sorunu dile getiren kişi olarak, böyle bir itibarsızlaştırmaya izin vermeyeceğim. Çünkü savunduğum konu, Ankaralılar'ın bir sorunudur. Milletvekili olma sorumluluğumla, Ankaralılar'ın sorunlarını bundan sonra da dile getireceğim. Yapılmak istenilen, demokrasinin katledilmek istenmesi, muhalefetin muhalefet etme görevinin yok edilmeye çalışılmasıdır. Benim denetim, halk adına bir takım konularda hesap sorma yetkimin, adeta görünmez şekilde cam tavan uygulanarak bloklanmaya çalışılmasıdır. Bu konudaki her tıkanıklığı aşmak için yargıya başvuracağız."

'Aileme mobbing uygulanıyor'

CHP'li Nazlıaka'dan Gökçek'e suç duyurusu

Nazlıaka, daha önce yaptığı "Evinin sokağında tuhaf, değişik insanların dolaştığı" yönündeki açıklamaların anımsatılarak, bu konuda ne yaptığının sorulması üzerine, özellikle çocuklarıyla ilgili önlemleri artırdıklarını söyledi.

Nazlıaka, şunları kaydetti: "Gökçek, televizyona çıkıp, 'Nazlıaka'nın eşi 1 ile 3 yıl arasında hapis cezası alacaktır' dediğinde, benim küçük oğlum üzerinde psikolojik etki yarattı. Biz su kaçakçılığı yapmış değiliz, olay mahkemeye intikal etmiş durumda. Site yönetiminin uygulaması -ki bu da yasa dışı değil- sanki Nazlıaka'nın uygulaması gibi kişiselleştirilip, eşimin üzerinden aileme psikolojik mobbing uygulanıyor. Bununla ilgili olarak televizyonları daha az açarak, çocuklarımızın okuldan geldiği saatlerde güvenliği artırarak, kendimizce önlemler almaya çalışıyoruz."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları