loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Tarhan'dan yoğun tempo

CHP'li Tarhan'dan yoğun tempo
Tarih: 09.10.2015 - 11:12
Kategori: Siyaset

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yoğun seçim kampanyasına Gebze ve İzmit’in ardından Karamürsel ilçesinde devam etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İzmit’te katıldığı yoğun seçim programının ardından önce partisinin Karamürsel İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti, ardından ise ilçe örgütüyle beraber seçim çalışmasına katıldı.
Karamürsel Öğretmenevi’ni ve Karamürsel Karadeniz Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Tarhan ve Karamürsel İlçe Örgütü, projeler hakkında yurttaşları bilgilendirdi.

KARAMÜRSEL’DE YOĞUN TEMPO 

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yoğun seçim kampanyasına Gebze ve İzmit’in ardından Karamürsel ilçesinde devam eden Tarhan, Karamürsel İlçe Örgütü, İlçe Kadın Kolları Başkanı Zuhal Öztorun ve İlçe Başkanı Şinasi Yazar ile birlikte yurttaşları projeler hakkında bilgilendirdi.


İLÇEMİZ HAK ETTİĞİ YERE KAVUŞACAK 

İlçede yer alan Öğretmenevi’ni ve Karadeniz Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ilçe örgüt yöneticileri ile birlikte ziyaret eden Tarhan, “bugün İzmit ve Kartepe ilçelerimizden sonra ki durağımız Karamürsel ilçemiz oldu. Karamürsel’i sosyal demokrat bir kent haline getirmek en büyük hedefimiz. İlçemiz sosyal anlamda hak ettiği yere CHP iktidarında kavuşacak” diyerek, ilçeye verdiği önemi vurguladı.


HALKIN İKTİDARI İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ 

Sözlerine devam eden Tarhan, “partililerimizin moral ve motivasyonu çok yüksek. İlçemiz şimdiden 1 Kasım seçimlerine hazır görünüyor. Özellikle Karamürselli kadınlarımızın çalışma azmi ve temposu bizleri mutlu ediyor. 1 Kasım’da halkın iktidarını kurmak için hepimiz son ana kadar mücadele etmeliyiz. Yurtta barış, dünyada barış demek için, üreten ve hakça bölüşen bir ekonomik düzen için herkesi sandığa davet ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları