loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li vekiller Diyarbakır ve Elazığ'da cenazelere katıldı

CHP'li vekiller Diyarbakır ve Elazığ'da cenazelere katıldı
Tarih: 29.11.2015 - 20:45
Kategori: Sağlık, Yaşam

CHP milletvekilleri önceki gün Diyarbakır’da yaşanan çatışmada hayatını kaybeden Baro Başkanı Tahir Elçi ve şehit düşen polis Cengiz Erdur'un cenaze törenlerine katıldı.

CHP milletvekilleri önceki gün Diyarbakır’da yaşanan çatışmada hayatını kaybeden Baro Başkanı Tahir Elçi’nin ve şehit düşen polis Cengiz Erdur'un cenaze törenlerine katıldı. 

CHP Genel Merkezi’nin görevlendirmesiyle önce Elçi için Diyarbakır’da düzenlenen törende hazır bulunan heyet, ardından Elazığ’da toprağa verilen şehit Erdur’un cenazesinin kalktığı Mevlana Cami’sine gitti.

CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer ve Bursa milletvekilleri Dr. Ceyhun İrgil, Orhan Sarıbal ve Nurhayat Altaca Kayışoğlu'ndan oluşan CHP heyeti, şehit ailesiyle görüşerek taziyelerini sundu. CHP’li vekiller cenazesi ikindi namazında kalkan şehit Erdur’un mesai arkadaşlarına da başsağlığı diledi. 

.

CHP milletvekilleri Diyarbakır’daki menfur olayı kınadıklarını belirterek hükümete çağrıda bulundu: “Bu topraklar her gün yiten canlarına ağlıyor, hükümet bir an evvel barış politikaları üretmek zorunda” dedi.

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları