loading
close
SON DAKİKALAR

CHP PM üyesi seçilen Ünal Çeviköz Hürriyet'teki yazılarına son verdi

CHP PM üyesi seçilen Ünal Çeviköz Hürriyet'teki yazılarına son verdi
Tarih: 08.02.2018 - 16:29
Kategori: Medya

Hürriyet'te köşe yazarlığı yapan Ünal Çeviköz, CHP PM üyesi seçilmesinin ardından bugün yayınlanan yazısında Hürriyet'teki yazılarına son verdiğini açıkladı.

Ünal Çeviköz'ün, Hürriyet'te bugün (08.02.2018) yayınlanan "Bu bir veda değildir, kalın sağlıcakla..." başlıklı yazısının ilgili kısmı şöyle:

"'Radikal' gazetesinde başladığım, "Hürriyet" gazetesinde bu köşede haftada iki kez devam ettiğim, "Hürriyet Daily News"ta da haftada bir İngilizce olarak sizlerle paylaştığım dış politika yazılarıma her zaman büyük destek verdiniz. Sizlerin desteğiniz bana güç ve güven verdi.

Yazılarımda küresel sorunlardan bölgesel sorunlara, ülkemizin  bulunduğu coğrafyada karşı karşıya olduğu sıkıntılardan, tarihin bıraktığı tortulara varana kadar bir çok konuda düşüncelerimi objektif şekilde bu köşelerden aktardım. Geniş kitlelere dürüst, doğru, şeffaf ve her şeyden önemlisi, insan odaklı bir dış politika bakışının mümkün olduğunu anlatabilme kaygısı dışında hiç bir niyetimin olmadığı bu uğraşta umarım başarılı olmuşumdur.

Cumhuriyet Halk Partisi 36. Olağan Genel Kurul toplantısında Parti Meclisi üyesi olarak seçilmiş bulunuyorum. Bu durum çerçevesinde, "Hürriyet" ve "Hürriyet Daily News" gazetelerinin tarafsızlık ilkesine dayalı yayınları hakkında herhangi bir önyargı oluşmasına meydan vermemek için, çok sevdiğim siz değerli okurlarımdan yazılarıma ara vermek için izin istiyorum.

Bu bir veda değildir. Dış politika ile ilgili görüşlerimi şimdi bir başka bünye içinde dile getirmeye, zamanı ve yeri uygun olduğunda elbette halkımız ile de paylaşmaya devam edeceğim. Bu duygularla, yazılarıma göstermiş olduğunuz destek, anlayış ve takdir ifadeleriniz için sizlere teşekkürü bir borç biliyorum.

Kalın sağlıcakla."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları