loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Uzunköprü Belediye Başkan adayı Becan: Sevginin olduğu yerde engel yok

CHP Uzunköprü Belediye Başkan adayı Becan: Sevginin olduğu yerde engel yok
Tarih: 06.02.2019 - 15:21
Kategori: Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uzunköprü Belediye Başkan adayı Özlem Becan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Özel Uzunköprü El Ele Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, kurum idarecileri, öğrenciler ve aileleri ile bir araya geldi.

Uzunköprü’de yaşayan engelli vatandaşlar ile ailelerinin taleplerini dikkate alarak geliştirdiği ‘Engelsiz Yaşam Evi Projesi’nin mimarı olan Özlem Becan, "Ben her zaman şunu söylüyorum; biz bu yola sevgiyle, Uzunköprülülerin bizlere olan inancı ile güvenlerinden aldığımız güçle çıktık. Sevgi ve birlikteliğin gücü ile de ilerlemeye devam ediyoruz. Burada bulunan ailelerimiz daha ilçe başkanıyken bizzat beni ziyaret edip yaşadıkları sorunlarını iletmişlerdi. O gün kendilerine yardımcı olacağıma, hayatın omuzlarına yüklediği bu ağır yükü sırtlamalarına destek olacağına söz vermiştim. Bugün yine kendilerini ziyaret ettim. Bir anne olarak, yaşadıkları sorunları iyi anlıyorum. Birlikte olduğumuz sürece, birbirimizi sevdiğimiz sürece aşamayacağımız engel olduğuna inanmıyorum. Hayata geçireceğimiz projemizi bu anlamda çok önemsiyorum. 31 Mart’ta göreve geldiğimizde en kısa süre içerisinde projemiz ile ilgili çalışmalarımıza başlayacağız” diye konuştu.

CHP Uzunköprü Belediye Başkan adayı Özlem Becan açıklamasında, ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik krize de vurgu yaparak, "Türkiye'de ekonomik şartlar belli. O yüzden çalışan annelerimize destek olacağız. Çocuklarımızı en iyi şekilde eğiteceğiz. Onların da derdine derman olacağız. Genç kardeşlerimiz için projelerimiz var. Ailelerimizin ulaşım ile ilgili sorunları çözebilmek için geliştirdiğimiz projelerimiz de var. Tahsis edeceğimiz bir aracımızla onları istedikleri yerlere kolayca ulaştıracağız. Gençler için, engelli kardeşlerimiz için özel alanlar tasarlayacağız. Onların hayatın içine daha fazla dâhil etmek adına ben ve arkadaşlarım her türlü projenin arkasında ve yanında olacağız” dedi.

Becan, ziyaretin ardından kurumda eğitim gören çocuklarla bir süre vakit geçirerek, çocuklar için özel olarak hazırlatılmış ‘Nutuk’ kitabını hediye etti.

Ziyarete katılan aileler, Becan’ın samimiyetinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, "Özlem Hanım başkan olduğunda kendisinin bize birçok konuda yardım ve destek olacağına inanıyoruz. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz” şeklinde konuştular.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları