loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Uzunköprü İlçe Başkanı Becan'dan sert tepki

CHP Uzunköprü İlçe Başkanı Becan'dan sert tepki
Tarih: 09.08.2018 - 17:58
Kategori: Yerel

CHP Uzunköprü İlçe Başkanı Özlem Becan, Uzunköprü Belediyesinin ilçedeki su hattını yenileme çalışmaları sırasında yaşanan çökmeye ilişkin gelen eleştirilere tepki gösterdi.

Son Dakika Trakya gazetesine konuşan Becan, "Aynı gün Ordu’da yaşanan sel felaketi sonucu çöken 8 köprü ile ilgili söyleyecek lafı olmayanlar; kara yollarının, demir yollarının ve inşaatı devam eden İstanbul’daki 3. havaalanın daha kullanılmadan çöken pistini görmeyen gözler, 1 m2’lik çukurun başına koşa koşa gelmiştir. Her çukurun başına koşanlar, öncelikle hala içimizi yakan 13’ü Uzunköprülü 25 canımızı kaybettiğimiz tren kazası için verilen araştırma önergesinin AKP oylarıyla neden reddedildiğini açıklasınlar. Olay araştırılınca ipin ucu hangi yandaşa dokunacak kamuoyuyla onu paylaşsınlar" dedi.

Becan, şöyle konuştu:

"Uzunköprü Belediyemiz tarafından yıllardır sıkıntısını çektiğimiz, insan sağlığını tehdit eden, neredeyse çürümüş su hattının yenileme çalışması devam etmektedir. Sosyal belediyecilik kapsamında vatandaşımızın daha sağlıklı su içmesini amaçlayan bu büyük projede yavaş yavaş sona gelinmektedir. Öncelikle Uzunköprülü vatandaşlarımıza bu süreçte gösterdikleri sabır için Cumhuriyet Halk Partisi adına teşekkür ederiz. Dün, Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Heykeli yanında yeni su hattından deneme amaçlı su verilmesiyle yolda çökme meydana gelmiştir. Aynı gün Ordu’da yaşanan sel felaketi sonucu çöken 8 köprü ile ilgili söyleyecek lafı olmayanlar; kara yollarının, demir yollarının ve inşaatı devam eden İstanbul’daki 3. havaalanın daha kullanılmadan çöken pistini görmeyen gözler, 1 m2’lik çukurun başına koşa koşa gelmiştir.

Her çukurun başına koşanlar, yollara çiçek dikmek yerine, öncelikle hala içimizi yakan 13’ü Uzunköprülü 25 canımızı kaybettiğimiz tren kazası için verilen araştırma önergesinin AKP oylarıyla neden reddedildiğini açıklasınlar. Olay araştırılınca ipin ucu hangi yandaşa dokunacak kamuoyuyla onu paylaşsınlar. Uzunköprü’nün yolları elbet düzelir, o çukurlar elbet kapatılır ama siz bu rant çukurunun üzerini nasıl kapatacaksınız bilmiyoruz. Yollara çiçek dikmek marifet değil, siz birsürü ailenin çiçeğini soldurdunuz.

5,40 olan doları, eriyen TL’yi, zor durumda olan esnafı, üretemeyen Türkiye’yi, tarlasını ekemeyen çiftçiyi, günlük 10 dolara çalışan işçiyi, pazarda filesini dolduramayan Ayşe teyzeyi görmeyen iktidar partisi üyelerine tavsiyemiz; günlük şovlarla gündemi meşgul etmeyi bırakıp çözüm üretmeleridir."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları