loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Vatandaşla Bayramlaştı

CHP Vatandaşla Bayramlaştı
Tarih: 30.07.2014 - 13:17
Kategori: Siyaset

CHP Ramazan Bayramında siyasi partilerle ve vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramın ikinci günü 29 Temmuz Salı CHP'de bir bayram coşkusu vardı...

CHP Ramazan Bayramında siyasi partilerle ve vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramın ikinci günü 29 Temmuz Salı CHP'de bir bayram coşkusu vardı...

CHP Ankara İl Başkanı Necati Yılmaz ve il yönetimi genel merkez yöneticileri ile beraber bayramlaşma programına ev sahipliği yaptılar. CHP Genel Merkezinde Genel Başkan Yardımcıları Seyhan Erdoğdu, Emrahan Halıcı, Ankara Milletvekilleri Gökhan Günaydın, Levent Gök, CHP PM Üyeleri Faruk Demir, Gaye Usluer, Umut Akdoğan ilçe yöneticileri ve partililerle bayramlaştılar.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu, CHP PM Üyesi Milletvekili Levent Gök ve CHP PM üyesi Faruk Demir Ramazan Bayramının ikinci günü CHP’ye bayramlaşmaya gelen siyasi parti heyetlerini karşıladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı M. Emrehan Halıcı, CHP PM üyeleri Gaye Usluer ile Umut Akdoğan ise CHP adına siyasi partileri ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

CHP Vatandaşla Bayramlaştı

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları