loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'den yeniden aday gösterilen Mezitli Belediye Başkanı Tarhan: En büyük güç halkımızın gücüdür

CHP'den yeniden aday gösterilen Mezitli Belediye Başkanı Tarhan: En büyük güç halkımızın gücüdür
Tarih: 30.01.2019 - 12:09
Kategori: Siyaset

Partisi CHP tarafından ikinci defa aday gösterilen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Burada en büyük güç tabi ki de halkımızın gücüdür. Halkımızın gücüne hiç kimse karşı koyamaz. Biz halkımıza inandık ve onların gücü doğrultusunda çalışmalarımıza önem verdik" dedi....

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, partisi CHP'den yeniden aday gösterilmesinin ardından seçim çalışmalarına başladı. CHP Mezitli İlçe Başkanlığını ziyaret eden Tarhan, partililerle fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Tarhan, "Partim başkanlık görevimi sürdürmem için şahsımı yeniden belediye başkan adayı olarak gösterdi. Bazı eleştirel duyumlarım arasında ‘CHP Mezitli’de ikinci dönem aday göstermez’ gibi söylentiler yer alıyordu. İlk defa iki dönem aynı adayı göstererek bu algıyı yıktık" dedi.

"Burada en büyük güç tabi ki de halkımızın gücüdür" diyen Tarhan, şöyle devam etti:

"Halkımızın gücüne hiç kimse karşı koyamaz. Biz halkımıza inandık ve onların gücü doğrultusunda çalışmalarımıza önem verdik. Mezitli’de yaşayan vatandaşlarımız 5 yıl içinde yapmış olduğumuz çalışmaları gördü ve memnun kaldı. Buda bizim için gurur verici bir durum. Bundan sonra partim ile birlikte koordineli, başarılı bir şekilde seçim çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Seçim süreci boyunca şahsıma verdiğiniz desteklerden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları