loading
close
SON DAKİKALAR

CHP’li Karlıdağ’dan Kılıçdaroğlu’na destek mesajı

CHP’li Karlıdağ’dan Kılıçdaroğlu’na destek mesajı
Tarih: 21.07.2018 - 11:31
Kategori: Yerel

Eski CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Okan Karlıdağ’dan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek geldi. Karlıdağ, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında imza sürecini zamansız ve gereksiz olarak değerlendirdi.

Eski CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Okan Karlıdağ, CHP'de kurultay için başlatılan imza sürecinin zamansız ve gereksiz olduğunu belirtti.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Karlıdağ, gelinen süreçte Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na destek vermenin kaçılmaz olduğuna vurgu yaptı.

Karlıdağ'ın açıklamaları şöyle:

“Bilinmesini isterim ki; Türkiye’de rejim değişikliği tartışması yaşadığımız bu dönemde, 'Adalet Yürüyüşü' gibi tarihsel bir eyleme imza atan, Adalet Kurultayı'nda her çizgiden siyaset temsilcileri tarafından; ülkemizde Cumhuriyet değerlerinin korunması, adaletin ve toplumsal uzlaşının sağlanması mücadelesinde liderliği kabul edilen, 'Milli İttifak' zeminini yaratırken, sorumluluk, tutarlılık ve demokrasi dersi veren Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun, dün olduğu gibi bugün de, hiçbir kişisel çıkar ve hesap gütmeden; sadece ve sadece, ülkemizin geleceğine ve partimizin iktidar mücadelesinin doğruluğuna inandığımız için yanında olacağız. Tüm yol arkadaşlarımı, ülkemin tüm güzel insanlarını saygıyla selamlıyorum.”

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları