loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Özel'den 'Dağdelen görüşmesine' fotoğraflı yanıt

CHP'li Özel'den 'Dağdelen görüşmesine' fotoğraflı yanıt
Tarih: 11.12.2018 - 13:40
Kategori: Gündem

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, bütçe görüşmelerinde CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Almanya ziyaretine yönelik eleştirilerde bulunulması üzerine, TBMM kürsüsünden Kılıçdaroğlu’nun görüşmesi nedeniyle eleştirilen Sevim Dağdelen’le içinde 3 AKP'li milletvekilinin de olduğu fotoğrafını gösterdi. ...

CHP’li Özel, TBMM Genel Kurulu’nda bütçe görüşmeleri sırasında Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Mehmet Muş’un CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya ziyaretinde çekilen bir fotoğrafa tepki göstermesi üzerine, “Önce, şu Almanya'daki fotoğraf meselesinden başlayalım. Sayın Mehmet Muş, bahsettiğiniz kişi Sevim Dağdelen. Elimde bir haber var: ‘Türkiye Büyük Millet Meclisi Dışişleri Komisyonu Başkan Vekili Ak Parti Bursa Milletvekili Cemalettin Kani Torun, Ak Parti İstanbul Milletvekili Haydar Ali Yıldız, MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, CHP İzmir Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı ve Ak Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi beraberindeki uzmanlarla birlikte Federal Meclis Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Norbert Röttgen, üyeler Marilusie Beck, Nils Annen ve Sevim Dağdelen'le görüştüler’ Fotoğraf mı? Al sana fotoğraf. Bakın, Sevim Dağdelen oturuyor, karşıda sizin partinizden 3 milletvekili. Hesap soracaksan bu fotoğrafın hesabını sor” dedi. Özel, şunları kaydetti:

TRUMP İLE ÇEKTİRDİĞİN FOTOĞRAFIN HESABINI VER

“Ama bir terör örgütüne destek verenle fotoğraf çektirmeyi konuşuyorsan ve soracaksan, El Kaide'nin kurucusu Hikmetyar'la çektirilen bu fotoğrafın hesabını sor. Yok ama yok, o değil ama her kötülüğün başı Trump! Darbe yaptı, orada planladı, doları 7 liraya çıkardı! PYD'yi destekliyor, PKK'yı destekliyor, bütün Türkiye düşmanlarına kol kucak geriyor. Şu fotoğrafla övünüyorsunuz ya, şu fotoğraf. Aman, aman, aman! Anadolu Ajansı gururla sunar! ‘Sayın Cumhurbaşkanımız Donald Trump'la kahvaltı etti.’”

KEŞKE BU FOTOĞRAFIN HESABINI SORSAYDI

Özel, daha sonra FETÖ lideri Fetullah Gülen ile Pensilvanya’da görüşerek fotoğraf çektiren Adalet ve Kalkınma Parti milletvekillerinin fotoğrafını göstererek, “Bir fotoğrafın hesabını soracaksa beyefendi, keşke bu fotoğrafın hesabını sorsaydı FETÖ'yle. Bunların 11'i de milletvekiliniz, 6'sını bir daha milletvekili yaptınız utanmadan, sıkılmadan” ifadesini kullandı.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları