loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, Fatih'te bir dizi ziyarette bulundu

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, Fatih'te bir dizi ziyarette bulundu
Tarih: 12.02.2019 - 15:49
Kategori: Gündem

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu Fatih'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu 31 Mart seçimlerine 2 aydan az bir zaman kala seçim çalışmaları için Fatih'teydi.

Ekrem İmamoğlu, önce "Of Cemiyeti" ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarlarla görüş alışverişinde bulunan İmamoğlu, daha sonra Fatih Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı. Burada partililere hitap eden İmamoğlu, "Ne olursa olsun münakaşa çıkarmak isteyen olabilir hiçbir şekilde hiçbir arkadaşımı bir kavganın parçası olarak göremek istemem" dedi. İmamoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Göreceksiniz bu yol arkadaşınız kavgalara kendini alet ettirmeyecek. Karalayacaklar hiç umrumda değil. Hiçbir şekilde hiçbir vatandaşımızın kalbi kırılmayacak. Oyunu alacağımız vatandaşlarımız olacak, oyunu alamasak da bütün vatandaşlarımızın gönlünü kazanacağız. Herkesi kucaklayacağız. Hiçkimseyi yaşantısından, inancından dolayı ayırmayacağız. Hoşgörüden ve kucaklaşmadan yana olacağız. istanbul'a huzuru, barışı getirmek için yola çıktık. Bazılarının başarıya ulaşma biçimi bağırarak olabilir asla onların oyununa gelmeyeceğiz. Güleryüzlü olacağız."

İmamoğlu seçim koordinasyon merkezinin açılışından sonra Fatih Belediye Başkan Adayı Soner Özimer ile birlikte ilçede esnaf ziyaretlerinde bulundu, yurttaşlarla sohbet etti.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları