loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'nin Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ayhan Koç Sultanbeyli ilçe örgütüyle bir araya geldi

CHP'nin Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ayhan Koç Sultanbeyli ilçe örgütüyle bir araya geldi
Tarih: 29.01.2019 - 15:56
Kategori: Siyaset

CHP Parti Meclis’nde oylanarak Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı olan Ayhan Koç, CHP İlçe Başkanlığında partililerle bir araya geldi.

Seçim çalışmalarını başlatan Ayhan Koç, Sultanbeyli’de belediye başkanlığı seçimini kazanmak için en iddialı adayın kendisi olduğunu söyleyerek, "20 yıldır bu ilçede doktorluk yaparak Sultanbeylili kardeşlerimize hizmet etmeye çalışıyorum. Bir dönem belediye başkan yardımcılığı yaparak hizmet etmeye çalıştım. Şimdi de belediye başkanı olarak insana dokunan, insanı öne çıkaran bir anlayışla Sultanbeyli'ye hizmet etmek istiyorum” dedi.

Daha önce AKP’de siyaset yaptığı için CHP’liler tarafından eleştiri almasının doğal olduğunu söyleyen Koç, “Düşünen, üreten, sorgulayan insanın elbette eleştirisi olur. Bunlar doğaldır. Zamanla bu süreci de geride bırakıp başarıya ulaşacağız” dedi. Kendisinin AKP’den istifa edip CHP’ye geçmesinde İlçe Başkanı Murat Kantekin’in kararlı ve ısrarlı duruşunun etkili olduğunu söyleyen Ayhan Koç, “Murat Kantekin başkanımız benimle yaptığı görüşmelerde Sultanbeyli Belediyesi'ni kazanma iddiasını güçlü şekilde paylaştı. Bunun için her toplumsal kesimden destek almak gerektiğini, sadece CHP seçmeninin oyuyla değil AK Parti’den Saadet’e, HDP’den MHP’ye, BBP’ye, İYİ Parti’ye kadar tüm Sultanbeyli'yi kucaklamak gerektiğini inançla anlattı. Ben de bu gerçekliğe ve gerekliliğe inandığım için şimdi sizlerle bu ideale yürüyorum. 31 Mart akşamına kadar kararlılıkla koşacağız, inşallah başaracağız” diye konuştu.

CHP İlçe Başkanı Murat Kantekin, Ayhan Koç’un kendilerine getirdiği çiçeği kabul ederek, "Bu çiçek Sultanbeyli'yi yansıtıyor. Farklı renkler, farklı özellikler bir arada, hoş bir koku olarak barınıyor. İşte biz 31 Mart akşamı bu çiçek bütünlüğü gibi Sultanbeyli’de tüm renklerle bir bütün halinde halkın belediyesini kuracağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları