loading
close
SON DAKİKALAR

Çocukların birbirine dövdürüldüğü anaokulundan skandal açıklama

Çocukların birbirine dövdürüldüğü anaokulundan skandal açıklama
Tarih: 03.05.2016 - 16:11
Kategori: Gündem

İstanbul'da çocukların birbirine dövdürüldüğü kaçak olarak işletilen anaokulunun sahibi, 'Kuran eğitimi verdiğim için okulumu kapattırmak istiyorlar' dedi.

İstanbul Çekmeköy’de "Sevimli Papatyalar Sübyan Okulu" isimli anaokulunda kaydedilen görüntülerde 3,5 yaşlarındaki bir çocuğun öğretmenlerinin gözetimi altında diğer çocuklara dövdürüldüğü ortaya çıkmıştı.

Dayak skandalının ardından okul yönetimi Facebook sayfasından açıklama yaptı. Açıklamada, "Son zamanlarda yaşanan olayların ardından kötü yorumlara maruz kalmamak adına sayfamı kapatmıştım. Olayları izlemem sonucunda öğretmeni işten çıkardık zaten ama amaçları çocukların rahatsızlığı değil de başka bir şeymiş. Amaç olayı çözmek değil benim Kur’an-ı Kerim eğitimi verdiğim okulumu kapattırmaktır. Bu yapılanlar karşılıksız kalmayacaktır. Allah bu din düşmanlığı besleyenlere karşı bizim yanımızdadır" denildi.

Mağdur ailelerin avukatı Çağrı Çetin, anaokulunun bu açıklaması üzerine ikinci şikayette bulunduklarını, şikayetçi velilerin direkt hedef gösterildiklerini belirtti. Çetin, anaokulunun aynı zamanda kaçak ve ruhsatsız olduğunu da iddia etti.

GÖRÜNTÜLERLE ORTAYA ÇIKTI


Görüntülerde diğer sınıftan getirilen 3,5 yaşındaki çocuk, öğretmenin talimatı ile diğer çocuklara dövdürülüyor. Çocuk korkudan öğretmenine sarılmak istese de öğretmen çocuğu tekrar diğer öğretmenlerin arasına atıyor. Ardından sınıfa diğer öğretmen giriyor. Ama durum değişmiyor. Sınıf öğretmeni çocuğun kolunu sertçe çekerek yine diğer çocukların arasına bırakıyor.


soL

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları