loading
close
SON DAKİKALAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Tarih: 26.11.2014 - 17:14
Kategori: Gündem

Erdoğan; 40 yıla aşkın siyasi mücadelemde kadın haklarını nasıl savunduğum nasıl teşvik ettiğim ortadayken kimse bu konuda bana ve arkadaşlarıma çamur atamaz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNR Expo Fuar Merkezi'ndeki 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nın açılış töreni ve 18. Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi'nin kapanış oturumuna katıldı. İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

"Müslümanların en kutsal ikinci mekanı Mescidi Aksa’ya yönelik barbarca saldırı barış umutlarına zarar vermiştir. 2013’te ki sokak olayları , Aralık ayındaki olaylar ve bu ekimdeki olaylar asla ve asla yerel dinamiklerle açıklanacak olaylar değildir. Türkiye’nin ekonomisi hedef alınmıştır. Türkiye’yi eleştirenler bugün diğer ülkelerdeki orantısız şiddeti görmezden geliyorlar. Polis asker öldürenleri gazeteci olarak lanse edenler var. Batıda polisin savunmasız insanları öldürmesi karşısında neden susuyorsunuz.

DEAŞ terörüne son derece haklı şekilde karşı çıkanlar PKK terörüne sempatiyle bakabiliyorlar. DEAŞ’a saldıranlar, ki saldırmanız lazım PKK’yı meşrulaştırmak için bu gayretiniz ne?

İKİ GÜN ÖNCE...

İki gün önce kadın ve erkeği eşit konuma getiremezsiniz dedim. Kadınların ihtiyacı oaln eşitlikten ziyade eşdeğer olabilmektir dedim. Yani adalet olması gerektiğini vurguladım. Dün gerek bazı ulusal gazeteler gerek uluslararası medya kuruluşları manası son derece açık olan bu ifademin sadece bir kısmını aldılar. Çok yanlış yansıttılar. Kimse böyle ahlak zafiyeti, içinde bir yere varamaz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Bunlarda yalan takiye iftira hakaret var. Bunlarda olmayan tek şey dürüstlük. 40 yıla aşkın siyasi mücadelemde kadın haklarını nasıl savunduğum nasıl teşvik ettiğim ortadayken kimse bu konuda bana ve arkadaşlarıma çamur atamaz.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları