loading
close
SON DAKİKALAR

Derbide 11'ler belli oldu

Derbide 11'ler belli oldu
Tarih: 10.02.2019 - 18:11
Kategori: Spor

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta karşılaşmasında Galatasaray sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak. Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray ve Trabzonspor'un 11'i belli oldu.

Galatasaray Trabzonspor maçı, formda ilerleyişini sürdüren Sarı Kırmızılı takım için büyük önem arz edecek. Lig yarışında Medipol Başakşehir'in aldığı yarayı lehine çevirmek isteyen Galatasaray, Bordo Mavili ekip karşısında galibiyete odaklanacak. Trabzonspor ise aralarında sadece 3 puan fark bulunan rakibi karşısından puanla ayrılmak için gayret gösterecek. Peki, Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

İLK 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Donk, Ndiaye, Belhanda, Feghouli, Onyekuru, Diagne

TRABZONSPOR: Arda, Kamil Ahmet, Hosseini, Hüseyin Türkmen, Amiri, Toure, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Nwakaeme, Rodallega


GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig'in 21. Hafta mücadelesinde Galatasaray, Trabzonspor'u Türk Telekom Arena'da konuk edecek. 10 Şubat Pazar günü saat 19.00'da oynanacak olan karşılaşma, Bein Sports HD 1 kanalından canlı izlenebilecek. Ümit Öztürk'ün yöneteceği karşılaşmada Kerem Eyisoy ve Osman Gökhan Bilir yardımcılıkları üstelenecek.

Ligde 21. haftaya Galatasaray 36 puanla ikinci, Trabzonspor ise 33 puan ve averajla beşinci sırada girdi.

Sezonun ikinci yarısına aldığı 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle istediği başlangıcı yapamayan Trabzonspor, sarı-kırmızılı takım karşısında kazanarak hem rakibi ile puan farkını kapatmak hem de zirve takibini sürdürmek istiyor.

Kaynak : Spor Arena

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları